TREĆI SINGL

Zagrebački pjevač Mihael Kvorka predstavio soundtrack za ljetne dane - ‘Mislim na nju‘

‘Pjesma ‘Mislim na nju’ je nastala sasvim slučajno. Alan Dović i ja se znamo preko 10 godina, a spojio nas je susret u parku‘

Mihael Kvorka

 Mladen Đaković/

Mihael Kvorka zagrebački je pjevač, multiinstrumentalist i kantautor koji se široj javnosti predstavio kao frontmen benda The A!, s kojim je do sad objavio sedam singlova te dvostruki dvojezični album ‘’Stereo’’. Nakon sedam godina rada s bendom Mihael je objavio dva samostalna singla, a novi, treći po redu, singl ‘Mislim na nju’, objavljuje s diskografskom kućom Dallas Records.

Slušajući ‘Mislim na nju’ možemo čuti i stilski pomak u Mihaelovim pjesmama, a glavni ‘’krivac’’ za to je producent, autor i glazbenik Alan Dović koji potpisuje tekst, aranžman i produkciju pjesme, a zajedno s Mihaelom radio je i na glazbi. Mihaelov specifični vokal, poletni aranžman i upečatljiv refren daju širinu ovoj pop pjesmi koja se atmosferski poklapa sa samom tematikom.

‘’Pjesma ‘Mislim na nju’ je nastala sasvim slučajno. Alan Dović i ja se znamo preko 10 godina, a spojio nas je susret u parku dok smo šetali naše kćerke. Obojica volimo isti stil glazbe pa smo vrlo brzo kliknuli i “složili” pjesmu. Sama pjesma je, rekao bih, klasična ljubavna situacija u kojoj smo se svi našli barem jednom u životu pa slušateljima neće biti problem poistovjetiti se s pjesmom", rekao je Mihael o nastanku pjesme.

Kadrove spota snimio je i režirao Mladen Đaković na prekrasnim lokacijama u Poreču i brzo je jasno da spot odlično oslikava samu pjesmu.

‘’Za spot je zadužen Mladen Đaković kojeg znam preko 15 godina i iskreno jedva sam čekao da možemo zajedno raditi jer mi se njegov rad jako sviđa, a još bolje je to što smo snimali u meni dragome gradu gdje sam svako ljeto provodio kod tete. Poreč je magičan grad kao i ostatak Istre, a budući da je Mladen Đaković u Istri vjerujem da će i budući spotovi biti snimani tamo,‘’ rekao je za kraj Mihael.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. studeni 2023 15:02