BIJELA UDOVICA

‘Zahvaljujem na Zlatnom Studiju svojim mladim heklaricama, gljivarima, pčelarskom društvu...‘

Najboljom radijskom postajom po izboru slušatelja proglašen je Radio Istra, a Zlatni Studio napokon je stigao u ruke Marije Pomije
Marija Pomija prima Zlatni Studio
 Instagram

Na nedavnoj svečanoj dodjeli najveće medijske nagrade u zemlji, Zlatnog Studija najboljom radijskom postajom po izboru slušatelja proglašen je Radio Istra.

Nagradu je na HRT-u preuzeo direktor Radio Istre Zvjezdan Jurcola, ali sada je kipić napokon došao u ruke legendarne Bijele udovice, Marije Pomije.

image
Zvjezdan Jurcola na Zlatnom Studiju
Damir Krajac/Cropix

- Evo, ovaj Zlatni Studio, epohalni, je vaš – govori joj kolega s radija u videu uručujući kipić.

- Majko moja mila... nekako je mići – komentira Marija Pomija važući u rukama težinu kipića.

image
Marija Pomija prima Zlatni Studio
Instagram

No, ubrzo nastavlja u oduševljeno, u svom prepoznatljivo veselom tonu.

- Htjela bi se zahvaliti svim mojima iz doma. Htjela bi i mojoj Milki, koja je rekla da neću dobiti: Evo ti Milka, sam dobila, ti nisi dobila još od 1950.! - govori Marija Pomija umirući od smijeha, kao i njezin radijski kolega koji kroz masku na licu od smijeha jedva uspijeva doći do zraka.

Osim što se osvetila pesimističnoj Milki, simpatična Marija Pomija zahvalila se mladim heklaricama, planinarskom društvu “Zlatna gojzerica”, društvu gljivara, pčelarskom društvu “Mala pčela je vesela”, gljivarima...

Urnebesni video i Marijin govor objavljeni su na Instagram profilu Radio Istre.

image
Mario Battifiaca
Davor Zunic/Cropix

Legendarnu Mariju Pomiju utjelovio je Mario Lipovšek – Battifiaca (50), riječki glazbenik, glumac, komičar te televizijski i radijski voditelj najpoznatiji po hrvatskom televizijsko humoristično-igranom showu “Bijele udovice” koji je s emitiranjem krenuo u rujnu 2004. na riječkoj lokalnoj televiziji Kanal Ri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:29