PREMIJERA SPOTA

Zajedničkim singlom ‘Tvoje usne‘ Zdenka Kovačiček i Matija Cvek dotaknut će vas ravno u dušu

Matija je najbolji pjevač mlađe generacije. Pun je pogodak! Pjesmu je otpjevao upravo onako kako sam zamišljala, kaže glazbena diva
Zdenka Kovačiček i Matija Cvek

Zdenka Kovačiček, mačka s devet glazbenih života kako je još naziva kritika, za jesen je sačuvala asa u rukavu o kojemu će se itekako pričati. Novi singl "Tvoje usne" suradnja je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinu hvaljenom albumu "Konstatacija jedne mačke" koji je tijekom ove godine, uz CD format, dobio i prekrasnu vinilnu varijantu u magenta boji.

Suradnja uvijek osebujne Zdenke s talentiranim Matijom dolazi kao šlag na torti ovog uspješnog projekta, dok je sama pjesma "Tvoje usne" prema Zdenkinim riječima djelo koje će zasigurno dotaknuti publiku ravno u dušu. Uz to, fenomenalan prateći videospot otkriva nove detalje svakim novim gledanjem, zagarantirani su i trnci po cijelome tijelu, jer uz njega ovako "velika" pjesma dobiva u potpunosti vanserijsku dimenziju.

Po pitanju odabira Matije Cveka za gosta i njihove predivne suradnje na ovoj vokalno zahtjevnoj pjesmi koju su izveli maestralno te koja je sad izabrana za novi singl, Zdenka pojašnjava: "Matija je moj odabir. Za mene je on najbolji pjevač mlađe generacije. Pun je pogodak! On je otpjevao pjesmu 'Tvoje usne' upravo onako kako sam zamišljala", dok o upečatljivom pratećem videospotu Zdenka nadodaje: "Oduvijek sam priželjkivala dobiti priliku da mi Gonzo, majstor svih majstora, napravi spot. I dogodilo se! Spot je tu, fenomenalan, upravo takav kako sam ga zamišljala... Pa može li bolje?".

Uz iznimno pozitivne reakcije uvijek kreativne Zdenke, ni Matija ne krije svoje oduševljenje te kaže: "Prije svega želim zahvaliti Zdenki na pozivu za suradnju, počašćen sam i sretan budući da Zdenku smatram istinskom legendom i institucijom hrvatske glazbe".

image
Matija Cvek i Zdenka Kovačiček

Redatelj videospota je Radislav Jovanov Gonzo, koji je ujedno i snimatelj spota uz Marija Borščaka, montažer je Marko Šuvak Martinović, dok je za šminku i frizuru zaslužna Ivana Šimunić. Tekst pjesme "Tvoje usne" potpisuje Daniela Borovnjak, za glazbu je zaslužan Marko Tomasović, dok iza aranžmana i produkcije stoji Hrvoje Grčević. Predivnu dionicu na trubi odsvirao je Zvonimir Bajević.

"Svi oni kreirali su djelo koje će dotaknuti publiku ravno u dušu, a sve to ne bi bilo moguće bez velikodušnog Dancing Beara koji stoji iza tog izdanja. Ja sam upravo najsretnija osoba na našoj glazbenoj sceni. Hvala svima od srca!", za kraj poručuje naša glazbena diva Zdenka Kovačiček. Njezin album "Konstatacija jedne mačke" nabavite na CD-u i LP-u u svim Dancing Bearovim prodavaonicama te putem online trgovine. Novi singl "Tvoje usne" slušajte na svom omiljenom streaming servisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:46