MILJENIK PUBLIKE

Zaljubljeni fanovi ovog bi pjevača već sutra poslali na Eurosong. No, evo koji su njegovi planovi

Domaći fanovi Eurosonga i Dore, okupljeni na portalu eurosong.hr Filipa Rudana najviše bi voljeli vidjeti na sljedećem Eurosongu
The Voice
 HRT

Iskreno sam iznenađen i oduševljen odabirom publike. Zaista nisam očekivao ovakav rezultat jer se moje ime našlo uz već etablirana imena hrvatske glazbe - skromno kaže Filip Rudan kojeg su domaći fanovi Eurosonga i Dore, okupljeni na portalu eurosong.hr odabrali za glazbenika kojeg bi najviše voljeli vidjeti na sljedećem Eurosongu.

Podsjetimo, nakon što je HRT raspisao natječaj za pjesme koje će se natjecati na Dori 2021. portal eurosong.hr svoju je publiku upitao koga priželjkuju vidjeti kao našeg novog eurovizijskog predstavnika.

Ovaj 21-godišnji Zagrepčanin koji je u tv spektaklu "The Voice" lani završio na drugom mjestu, dobio je najviše glasova eurovizijskih fanova iz Hrvatske. Hoće li Filip ispuniti želje svojih obožavatelja i u veljači otputovati u Opatiju, gdje će se, dozvoli li korona, održati Dora?

- Iznimno cijenim Doru kao natjecanje, ali za odgovor na to pitanje morate pričekati 10. prosinca i rezultate HRT-ova natječaja - kratko kaže Filip.

image
Filip Rudan
HRT

Prati li mladi glazbenik Eurosong?

- Da, negdje od svoje trinaeste godine, znači od - koliko se ja sjećam - pjesme "Euphoria" i Loreen koja je pobijedila 2012. - otkriva Filip kojeg pitamo što je sve glazbeno napravio otkako je završio The Voice.

- Okupio sam tim suradnika uz pomoć kojih smo se ovo ljeto primili posla. S ljubavlju i strašću radim na svojoj autorskoj glazbi što će, vjerujem, iznenaditi mnoge. Preostaje mi rad na pjesmama u studiju i stvaranje mog prvog albuma. Vrijedno slažemo materijale i veselimo se nekim "zdravijim vremenima" koja će nam dozvoliti i koncerte - kaže Filip Rudan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:52