PLESNI HIT

Zanosna Ivana Orlić novo je ime na glazbenoj sceni, predstavljamo njezin videospot

Pjesmom ‘Crna kosa crno oko‘ htjela sam poručiti svim ženama da moraju biti jake i samosvjesne, kaže Splićanka

Ivana Orlić

 PROMO

Ivana Orlić, mlada i atraktivna pjevačica iz Splita, predstavlja singl "Crna kosa crno oko". Radi se o brzoj, plesnoj pjesmi za koju je Ivana sama napisala tekst i kojom simbolično zatvara jedno poglavlje svoje glazbene karijere. Autor glazbe i aranžmana je Leo Škaro, vrhunski splitski producent koji je surađivao na brojnim hitovima Petra Graše, Doris Dragović, Joleta, Lorene, klapa Intrade i Rišpet te brojnih drugih izvođača.

Ivana Orlić je inače poznata kao izvrsna zabavljačica i pjevačica s bogatim glazbenim iskustvom i velikim brojem nastupa na kojima je uvijek odlično prihvaćena od strane zadovoljne publike. Za njezine vokalne izvedbe i odnos prema publici uvijek je dobivala brojne pohvale. Pjesmom "Crna kosa crno oko" Ivana prenosi svoje osobno iskustvo i svim ženama šalje snažnu poruku. Za ovu pjesmu snimila je i dinamičan videospot koji je režirao Miki Noplinga.

- Ova pjesma mi je jako bitna i nikako je nisam mogla ostaviti u ladici. Iako uskoro planiram raditi nešto sasvim novo i drugačije, željela sam je svakako objaviti jer nosi snažnu poruku i moje osobno životno iskustvo. Uvjerena sam da će se mnoge žene u njoj prepoznati. Ovom pjesmom htjela sam poručiti svim ženama da moraju biti jake i samosvjesne. Da prvenstveno moraju voljeti same sebe. Ako cijenimo i poštujemo same sebe, tako će nas doživljavati naša okolina i partneri u vezama.

U posljednje vrijeme jako sam zauzeta velikim brojem glazbenih nastupa, kao i vođenjem moje agencije FLAME. Osim organiziranja glazbenih nastupa, bavim se organizacijom raznih evenata i uz to sa svim onim popratnim radnjama koje svako iskustvo čine nezaboravnim. Ova pjesma je brza i plesna i trebala je biti objavljena sredinom ljeta. Kako mi to zbog brojnih obveza nije pošlo za rukom, s objavom smo malo zakasnili.

Unatoč svemu, nadam se da će pjesma biti dobro prihvaćena od strane publike i radijskih postaja. Svi oni koji su je dosad čuli izrazili su se pohvalno i rekli da im je baš dobro sjela. Unaprijed se zahvaljujem glazbenim urednicima i svim ostalim dragim ljudima na radiopostajama, koji će pjesmu uvrstiti na playliste i puštati je svojim slušateljima. To mi stvarno jako puno znači - rekla je Ivana Orlić.

image

Ivana Orlić

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:38