KONCERT ZA PAMĆENJE

Zapišite datum za najluđu noć u gradu i tulum godine: Minea, Ivana Banfić i Ella stižu u Arenu Zagreb

Za romantični dio večeri pobrinut će se grupa Vigor koju predvodi frontmen Mario Roth koji je publici obećao nezaboravnu noć

Mario Roth, Ivana Banfić, Minea i Ella

 Happy Fm/

Koncert najvećih domaćih hitova, Happy fest, u organizaciji Happy FM-a, održat će se 20. prosinca i to drugu godinu zaredom u zagrebačkoj Areni. Pozaricu će užariti kraljice hrvatske dance scene devedesetih, Minea, I. Bee (Ivana Banfić) i Ella, a publiku će rasplesati svima dobro znanim dance hitovima kao što su ‘Rano‘, ‘Iza ponoći‘, ‘Šumica‘...

- Neizmjerno se veselim druženju s publikom na Happy festu. To je idealna prilika da razveselimo sve one koji se već dugi niz godina pitaju kada ćemo 90-e dovesti u Arenu! Garantiram lud i nezaboravan provod svima koji će biti s nama tu večer i također se veselim i ostalim kolegama koji će uz Ellu, I.Bee. i mene rasplesati cijelu dvoranu. Hvala Happy FM-u na ukazanom povjerenju i pozivam vas sve da zapišete datum 20.12. za najluđu noć u gradu - poručila je Minea.

Za romantični dio večeri pobrinut će se grupa Vigor koju predvodi frontmen Mario Roth koji je publici obećao nezaboravnu noć.

- 20.12. će se u zagrebačkoj Areni održati nastup za pamćenje, to sa sigurnošću mogu reći kada je grupa Vigor u pitanju. Veseli nas činjenica da će u našim pjesmama uživati svi koji dođu i budu dio ove velike glazbene priče koju sprema Happy FM. Svirat ćemo sve naše pjesme koje publika voli, ali i one nove s kojima izlazimo u eter do kraja ove godine. Siguran sam kako će Happy fest biti tulum godine i to me neizmjerno veseli, rekao je Roth.

Publika će tako uživati i u hitovima ‘Da sam ja on‘, ‘Još fališ‘, ‘Marija‘, ‘Merak‘ i brojnim drugima jer će se za neponovljivu zabavu pobrinuti još domaćih izvođača, čija će imena uskoro otkriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:43