TI SI MOJA PJESMA

Zaplešite u ritmu nove pjesme Marka Bagarića: ‘Od njega u budućnosti možemo očekivati sve više i više‘

Mark je za svoj novi singl snimio i video spot, a kadrovi iz prekrasne Opatije savršeno se uklapaju u glazbenu priču

Mark Bagarić

 Promo

Vlasnik nevjerojatnih vokalnih mogućnosti, Mark Bagarić, predstavlja spot za svoj drugi singl. „Ti si moja pjesma“ nova je pjesma kojom Mark nastavlja graditi svoj glazbeni san, a sudeći po reakcijama na prethodnu, na jako dobrom je putu.

image

Mark Bagarić

Promo

Mark je za svoj novi singl snimio i video spot, a kadrovi iz prekrasne Opatije savršeno se uklapaju u glazbenu priču koju nam Mark priča u novoj pjesmi.

Suradnja s Markom već se na prvom singlu „Tvoje ime, moje je“ dojmila glazbenog producenta Silvija Pasarića pa je nastavak suradnje bio logičan slijed.

"Drago mi je da sam opet surađivao s Markom Bagarićem od kojeg u budućnosti možemo očekivati sve više i više. Pjesma je bržeg tempa i plesnog ritma i savršeno će se uklopiti u nadolazeće ljetno vrijeme" - rekao je Silvio Pasarić prilikom predstavljanja pjesme.

"Veseli me što predstavljam svoju novu pjesmu koju je radio Silvio Pasarić i nadam se da će se i publici svidjeti. Pjesma je ljubavna, vesela i nadam se da će svi plesati u ritmu s njom" - rekao je Mark Bagarić.

Kao i za pjesmu „Tvoje ime, moje je“, glazbu i aranžman je radio Silvio Pasarić, no ovaj put, tekst je uz Silvija Pasarića pisao i Miki Solus te tako pjesmi dao poseban i prepoznatljiv štih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 00:08