NIKAD SRETNIJA

ZARUČILA SE VANJA HORVAT, OTKRILA I ŠTO MISLI O VJENČANJU TE DRUGOM BRAKU 'Nama se ne žuri. Ako se voliš, voliš se i bez papira'

 
Vanja Horvat i Mladen Veber
 INSTAGRAM

Osim što ima diplomu iz stomatologije i dizajna interijera, Vanja Horvat je i kolumnistica te poduzetnica, a privatno majka i baka te strastvena jahačica. A upravo briga za zdravlje njezinih konja bila je okidač da krene u nove poslovne projekte:

- Radimo analize povrća - koliko je kontaminirano, koliko na sebi ima toksina i štetnih stvari za naše zdravlje, ali radimo i istraživanja u poljoprivredi te stočarstvu - rekla je Vanja za IN magazin te dodala kako joj u poslu pomaže i životni partner Mladen Veber.

- Ako se ljudi privatno ne slažu, neće ni poslovno i obrnuto. On je tu dominantan i naravno da ga sve slušam, njegovo je iskustvo neprocjenjivo - kaže bivša supruga sportskog direktora Dinama Zorana Mamića.

Zagreb, 131211. 
Melting pot party uz promociju kuharice
Srdjan Vrancic / CROPIX
Vanja Horvat

Mladen i ona odlično funkcioniraju na svim poljima - zajedno žive, rade, uživaju u slobodnom vremenu i obitelji. Oboje iza sebe imaju po jedan brak, no to ne sprječava druge da ih pitaju hoće li svoju vezu ozakoniti:

- Da, svi oko nas znaju nas pitati, ali nama se ne žuri. Tko zna, možda s vremenom, sad smo mali korak napravili prema tome, a dalje ćemo vidjeti - rekla je Vanja za IN magazin i otkrila sretnu vijest - naime, Veber i ona nedavno su se zaručili.

- Za mene je to zapravo vrhunac, a dalje ništa ne trebamo ni napraviti. Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvoga dana baš smo se našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha... Tu je jedino bitna ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira.

Mi smo kao jedan stari dugoročni, dugogodišnji par, kod nas sve spontano funkcionira. On ima troje predivne djece, ja dvoje. On je super s mojom djecom, meni su njegova djeca beskrajno draga - zaključila je za IN magazin nikad sretnija Vanja Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 08:24