SKUPA NEKRETNINA

Zavirite u bivši dom Ive Šarić i Jerka Leke: Manekenka ga prodaje za 720.000 eura, sve pršti od luksuza

Prodaje ga Iva, a stan je navodno Leko nakon razvoda ostavio bivšoj supruzi s kojom ima dvoje djece

Iva Šarić i Bruno Petković

 Tonci Plazibat/cropix/

Soba s velikim kino platnom, sauna, jacuzzi, tri kupaonice i tri spavaće sobe, velika kuhinja, prostrani dnevni boravak kao i velika terasa s pogledom na obližnju šumu Jelenovac. Osim toga, tu su i dva parkirna mjesta, dvije sobe za garderobu i ostave. Riječ je o luksuznom stanu od 245 kvadrata u zagrebačkoj Vinogradskoj ulici u kojoj su živjeli Iva Šarić i Jerko Leko.

Stan se prodaje preko poznate agencije za nekretnine Eurovilla po cijeni od 720.000 eura. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, prodaje ga Iva, a stan je navodno Leko nakon razvoda ostavio bivšoj supruzi s kojom ima dvoje djece.

image

Stan Jerka Leke i Ive Šarić

Eurovilla/

Iva i Leko razveli su se 2018. godine nakon devet godina braka. Bivša manekenka imala je 19 godina, a bivši hrvatski nogometni reprezentativac 32 godine kad su se zaljubili. Da je Iva u vezi s Lekom, doznalo se kad su ih fotoreporteri snimili kako se ljube u VIP dijelu zagrebačkog noćnog kluba na Jarunu. Leko je tad izjavio da se u Ivu zaljubio na prvi pogled.

image

Stan Jerka Leke i Ive Šarić

Eurovilla/
image

Stan Jerka Leke i Ive Šarić

Eurovilla/

Osvojila ga je ljepotom i šarmom. Bivši nogometaš Dinama i nekadašnji član “Vatrenih” odselio se iz obiteljskog doma 2017. godine. Do trzavica je navodno došlo kad mu je Iva u mobitelu našla poruke koje su je povrijedile, nakon čega mu je rekla da se iseli.

image

Stan Jerka Leke i Ive Šarić

Eurovilla/

Nakon razvoda Iva je ostala živjeti u stanu u Vinogradskoj ulici s njihovom djecom. Bivša manekenka danas je zaručena za sedam godina mlađeg nogometnog reprezentativca Bruna Petkovića.

image

Bruno Petković i Iva Šarić

Screenshot Hrt/

Kliknuli su 2019. godine dok ga je intervjuirala za HRT-ovu emisiju "Klub 7" koja se u međuvremenu ugasila. Tijekom intervjua Bruno joj je odgovarao na škakljiva pitanja, poput onog je li u vezi.

Rekao joj je da uživa u slobodi i tijekom intrevjua ju je nasmijavao svojim dosjetkama. Iza njega bila je višegodišnja veza s manekenkom Teom Slavicom.

image

Iva Šarić i Bruno Petković

Tonci Plazibat/cropix/

Između Ive i Petkovića vrlo brzo se rodila ljubav, a par se isprva viđao u tajnosti. Ubrzo se doznalo da su ipak skupa, kad je Petković došao na proslavu rođendana bivše manekenke. Par je 2021. godine dobio sina, a Iva, Bruno i Jerko danas su, doznajemo, u odličnim odnosima.

- To će nas cijeli život povezivati. U interesu djece uvijek ćemo biti u dobrim odnosima - rekla je svojedobno bivša manekenka, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:44