PLIJENILE PAŽNJU

Zbog izbora su se u javnosti pojavile i supruge političara, neke dugo nismo vidjeli: ‘Držali su se za ruke...‘

S gradonačelnikom Zagreba na biralište je stigla supruga Iva, a Gordana Jandrokovića dopratila je supruga Sonja

Tomislav Tomašević i Ivan Anušić sa suprugama

Neke od njih ne viđamo često u javnosti, ali sada su podržale svoje supruge na biračkim mjestima. Fotografi su tako danas tijekom dana snimili supruge predsjednika Zorana Milanovića, gradonačelnika Zagreba, Tomislava Tomaševića, splitskog gradonačelnika Ivice Puljka i mnogih drugih.

image

Tomislav Tomašević

Ronald Gorsic/Cropix
image

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović

Ronald Gorsic/Cropix

Najviše pažnje privukla je Fani Kerum, supruga Željka Keruma i to zbog odjevne kombinacije. Pojavila se u crnim hlačama, ružičastom sakou, te crnim Prada mokasinkama za koje mediji tvrde da stoje oko 1200 eura. Njena torbica Gucci još je skuplja, navodno stoji oko 3200 eura.

image

Gordan i Sonja Jandroković

Ranko Suvar/Cropix
image

Fani i Željko Kerum.

Vojko Basic/Cropix
image

Ivan Anušić sa suprugom mandicom

Vlado Kos/Cropix

U Zagrebu se Zoranu Milanoviću pridružila supruga Sanja Musić Milanović na glasačkom mjestu u OŠ Petra Zrinskog. Sanja i Zoran u braku su od 1994. a imaju dva sina- Antu Jakova i Marka. Zaposlena je u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo gdje radi kao voditeljica Službe za promicanje zdravlja.

Ministar obrane Ivan Anušić na glasačkom mjestu u Antunovcu se pojavio u društvu supruge Mandice Anušić. Par ima četvero djece. Anušić je prije preuzimanja ministarske pozicije bio župan Osječko-baranjske županije.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak pojavio se na biračkom mjestu u društvu supruge Marijane Puljak, a bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegova supruga Daniela glasali suna Mejama. Ona je pozornost privukla zbog duge plave haljine u kojoj se pojavila.

image

Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom

Vojko Basic/Cropix
image

Ivica i Marijana Puljak

Tom Dubravec/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix

Tomislav Tomašević glasao je u društvu svoje supruge Ive Mertić Tomašević koju rijetko viđamo u javnom životu, baš kao i Sonju Jandroković koja se danas dopratila Gordana Jandrokovića na glasanju u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:09