DVA DANA SPEKTAKLA

Zdravko Čolić pred Zagrepčane će izaći dvaput: Nakon rasprodanog prvog, najavljen još jedan datum koncerta

Baš kao i prvog dana, uz Čolića, publiku na pozornici dočekuje i njegov prateći orkestar

Zdravko Čolić

 Vedran Sevcuk

Sve karte za koncert Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra što će se 26. prosinca održati u Areni Zagreb su rasprodane. Svega nekoliko tjedana od najavljenog nastupa bilo je dovoljno da Zagrepčani pokažu koliko su se u protekle četiri godine, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta, zaželjeli ovog glazbenog velikana, ujedno i jedne od najvećih regionalnih zvijezda. Stoga je, zbog velikog interesa publike, još jedan Čolićev koncert najavljen i za sutradan, 27. prosinca.

Baš kao i prvog dana, uz Čolića, publiku na pozornici dočekuje i njegov prateći orkestar, u sastavu od 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, koji će, posebno za ovu priliku, izvesti najveće Čolićeve hitove u posebnim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

image

Zdravko Čolić

Indir Merdanović Za Stars & More

- ‘Božićno-novogodišnji koncerti u zagrebačkoj Areni jedni su od svečanijih trenutaka i veliko mi je zadovoljstvo što se nakon četiri godine vraćamo pred zagrebačku publiku u najvećem sastavu dosad i uz magični zvuk simfonijskog orkestra. Ubacili smo i neke stare pjesme, poput ‘Sinoć nisi bila tu‘ i ‘Gori vatra‘, koje su obilježile početak moje karijere, a sigurni smo da će ovaj koncert dati posebnu draž u novogodišnje doba - kaže Čolić.

Arena Zagreb će i 27. prosinca, s obzirom na formu najavljenog koncerta, biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će kapacitet dvorane biti ponešto smanjen, što je i svojevrsni podsjetnik za sve one koji svoje ulaznice nisu uspjeli nabaviti za dan ranije, da ih ovoga puta osiguraju na vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. veljača 2023 23:44