UMOR, KOSTOBOLJA...

Zec ima zdravstvene probleme koje pripisuje cjepivu: ‘Ma, uzet ću i 3. dozu, a snimam i božićni singl‘

Cijepio se Pfizerom, a razmišlja i o trećoj dozi. Primio je i cjepivo protiv gripe

Vladimir Kočiš Zec

 Damir Krajac/Cropix

Glazbenik Vladimir Kočiš Zec javno je progovorio o zdravstvenim problemima koje ima u posljednje vrijeme, a koje pripisuje cjepivu. Naime, nakon druge doze cjepiva protiv korone, počeo je, kako tvrdi, osjećati nuspojave.

"Fizički sam jako pao nakon drugog cjepiva, odmah nakon 10 dana umor, kostobolja, bole mišići, a koji put se uhvatim da teže dišem. Ja sam onaj koji ne bježi od priznavanja svojih godina, bavim se sportom i planinarim još danas, ali jedna takva drastična promjena upućuje na nešto ne baš normalno", rekao je pjevač za InMagazin Nove TV.

Cijepio se Pfizerom, a razmišlja i o trećoj dozi. Primio je i cjepivo protiv gripe.

"Možete zamisliti kad čovjek u godinu dana primi četiri različita cjepiva. Ne može nitko reći da je to normalna situacija", govori Kočiš Zec.

Zato što vjeruje znanosti odlučio se na cijepljenje i zbog te odluke ne žali, ali s koronom je, smatra Kočiš Zec, osim zdravstvenih, stigao i cijeli niz drugih problema.

"Vidite statitstike, ljudi sve više piju, sve više se drogiraju. Nemamo u ovoj zemlji trenutno niti jednu moralnu vertikalu čovjeka, osobu, ženu u koju bi se mogli ugledati, da bude jedna svjetla vodilja kroz život, ne, nema", smatra pjevač.

Bez obzira na svoje zdravstvene teškoće koje pripisuje cjepivu, i dalje radi punom parom pa je tako ovih dana snimio jesensku baladu "Dunja pod jaknom", a priprema i božićni singl, otkrio je za InMagazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2021 20:58