NEIZMJERNO VESELJE

ŽELJKA I ACO STANKOVIĆ ČEKAJU DRUGO DIJETE Sretni par nakon 10 godina odlučio se za prinovu u obitelji, otkrili su i zašto im je trebalo toliko dugo

 
 Matej Dokić

Urednik i voditelj HRT-ove emisije ‘Nedjeljom u dva’, Aleksandar Stanković (48), i njegova supruga urednica portala Gloria.hr Željka (34) po drugi će put postati roditelji.

Kako je objavila Gloria.hr, Željka je trudna drugi put, a uz obožavanu Unu ovaj put će im život uljepšati sin.

HTV-ov urednik i urednica portala Gloria.hr postali su par prije trinaest godina. Četiri godine kasnije rodila im se kći Una, a kad su malenoj bile tri godine, vjenčali su se - na brodu. Bilo je to tijekom ljetovanja u Dubrovniku, a Aleksandar je sve organizirao u tajnosti - tako da ni njegova draga nije znala da je na palubi Karake, kamo su išli na večeru, čeka matičarka.

I mnogo puta poslije Aco je pokazao svoju romantičnu stranu, ali u trenutku kad mu je supruga priopćila da čeka sina reagirao je vrlo pragmatično i rezolutno.

- Radit ću sve što treba, ali na nogometne utakmice neću ići - rekao je.

Željka, koja treba roditi sredinom kolovoza, za novi broj Glorije je otkrila zašto je odluku o drugom djetetu odgađala gotovo deset godina i kakvu je buru emocija u njoj izazvala spoznaja da će ponovno postati majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 10:45