PALJBA NA TWITTERU

Željka Markić kritizirala Let 3, ljudi joj uzvratili: ‘Vaše mišljenje je nadasve bitno. Dosadili ste i Bogu i vragu‘

‘Na paradi kiča i neukusa - nisu se uspjeli plasirati niti u prvih 10 - sa svojim kičem i neukusom. Koji daveži...‘ - napisala je

Željka Markić

 Bozo Radic/Cropix

Željka Markić, liderica konzervativne udruge ‘U ime obitelji‘, nije mogla propustiti komentiranje nastupa Leta 3 na ovogodišnjem Eurosongu.

"Kakav fijasko za Let 3. Na paradi kiča i neukusa - nisu se uspjeli plasirati niti u prvih 10 - sa svojim kičem i neukusom. Unatoč svoj potpori (hrvatskih) medija koji tjednima skupa s Možemo i SDP-om uvjeravaju javnost da je doslovno goli car - super odjeven. Koji daveži...", napisala je na svom Twitter profilu i izazvala hrpu reakcija.

image

Željka Markić

Damjan Tadic/Cropix

"Vaše mišljenje o Eurosongu je nadasve bitno! Sad možemo svi lakše spavati", glasio je jedan od komentara.

"Isključivi ste? Neobično", "Daj, Markićka šuti. Dosadila si i Bogu i vragu. Kaj si ti napravila u svom životu osim kaj kritiziraš sve kaj nije u skladu s tvojim pokvarenim, vjerojatno i trulim mozgom", "Stručnjaci poput vas su imali svoje mišljenje, ali je narod koji shvaća smisao rekao 7.. Kao i na izborima, bitan je glas naroda", "Zašto si toliko jadna na glas?" - glasili su neki od komentara na njezinu objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:06