POGORŠALO MU SE

Željko Krušlin Kruška hospitaliziran: ‘Nisam znao da se to ne smije raditi kada imaš koronu...‘

Kruška je posljednjih dana primjetio da su mu usta jako suha, odmah je posumnjao da nešto nije u redu
Pjevač Željko Krušlin Kruška
 Davor Pongracic/Cropix

Nakon što je tri tjedna kod kuće bolovao od korone Željko Krušlin Kruška (64) danas je hospitaliziran. Poznati glazbenik smješten je na zagrebačkoj Sveučilišnoj klinici za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac, gdje će ostati nekoliko dana.

- Šećer mi je podivljao - kroz kašalj (jer korona mu još uvijek traje) nam govori Kruška, koji je posljednjih dana primjetio da su mu usta jako suha.

- Premda nikad dosad nisam imao problema s povišenim šećerom, počeo sam sumnjati na to, pa sam u utorak ujutro odlučio izmjeriti koliki mi je šećer. Skoro me šlag strefio kada se ispostavilo da je moj šećer 33 i da sam skoro dehidrirao. Odmah sam zvao doktora, pa su me prevezli u bolnicu. Tu sam sada na infuziji, šećer se u nekoliko sati spustio na 25, pa se nadam najboljem - govori glazbenik koji je od liječnika doznao da je i sam kriv za svoje stanje.

- Tijekom korone doma sam jeo mnogo voća, misleći da u sebe unosim prijekopotrebne vitamine, a sad se ispostavilo da sam si time digao šećer na opasne visine. Ali, čovjek uči dok je živ - kaže Kruška.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 02:50