UZAVRELE STRASTI

Zgodna Albanka snimljena u vrućem trojcu usred bijela dana. Fanovi u čudu: Je li Rita biseksualna?

Rita ljubi Taika. Taik ljubi Tessu. Tessa i Rita ljube jedna drugu. A svi se grle i pipkaju i to pred paparazzima
Rita Ora, Tessa Thompson i Taika Waititi zapleteni u vrtlogu strasti u Sydneyu
 Khapgg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Rita ljubi Taika. Taik ljubi Tessu. Tessa i Rita ljube jedna drugu. A svi se grle i pipkaju i to pred paparazzima.

Malo je reći da je atmosfera na jednom sydneyskom balkonu bila uzavrela.

Naime, britanska pjevačica albanskog porijekla, Rita Ora (30) i njezin partner, redatelj Taika Waititi (45) ne trude se sakriti svoj ljubavni život. Kao, očito, niti činjenicu da su skloni eksperimentiranju.

Iako su Taika i Rita već par mjeseci zaljubljeni, fanovi se sada, nakon ovih spornih fotografija, pitaju je li ovaj par u otvorenoj vezi.

Naime, paparazzi su ih uhvatili u Sydneyu, stisnute uz Tessu Thompson (30), glumicu poznatu po ulozi u Marvelovom filmu "Thor".

image
Rita Ora se ljubi s Tessom Thompson
Khapgg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ovaj trojac se tako i upoznao - slavni producent Taika Waititi trenutno radi na nastavku istoimenog filma u kojem glumica Thompson ponavlja svoju ulogu Valkyrie.

Ono što je ovaj set fotografija učinilo zanimljivim je poljubac između, ne samo Rite i Taikija, već i između Rite i Tesse te Taikija i Tesse. Trojac navodno zajedno patrija noćima, a nerazdvojni su i danju.

Još 2018. godine, Tessa je priznala kako ju privlače i muškarci i žene, stoga druženje ovog tipa za nju i nije toliko iznenađujuće. No, primjerice, Rita Ora dosad se nije deklarirala kao biseksualka.

image
Dečko Rite Ore, Taika Waititi ljubi se s Tessom Thompson
Khapgg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Na drugim fotografima, Taikija se može vidjeti kako sjedi nos uz nos s Tessom Thompson koja odmara noge u krilu Rite Ore. U jednom trenutku redatelj baca ruke oko Rite, ali i Tesse, te se svo troje smiješe jer očito uživaju u zajedničkom vremenu.

Pjevačica je na fotografijama u crnoj uskoj haljinu sa smeđom jaknom, redatelj u traper košulji, a glumica u potpuno crnom outfitu. Svi djeluju opušteno i neopterećeno.

Marvelovog redatelja i poznatu glazbenicu su, podsjetimo, mediji prvi put povezali u travnju, nakon što se fotografija na kojoj se ovaj par doima vrlo bliskim, pojavila na Instagramu. Od tada više nisu viđeni zajedno, no unatoč tome, prema upućenim izvorima još uvijek se druže te sada žive zajedno u Sydneyu.

image
Rita Ora u zagrljaju svog dečka Taika Waititija
Khapgg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dok Taika radi na svom sljedećem blockbusteru, Rita Ora je članica žirija u australskoj verziji "The Voicea". Ova britanska glazbenica poznata je po hitovima kao što su "Let you love me", "Anywhere", "Your song" i mnogim drugima.

Njen sadašnji partner, Taiki Waititi, nagrađivani je televizijski producent, redatelj, glumac i komičar.

Ovaj par završio je zajedno nakon što je pjevačica prekinula vezu s bivšim partnerom Romainom Gavrasom, francusko-grčkim filmašem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:10