PETRA MEŠTRIĆ

Zgodna liječnica iz ‘Braka na prvu‘ doživjela neugodnost: ‘Nazvao me sponzorušom muškarac koji nema 2 centa u džepu!‘

Neću prestati snimati ovakve videe dok muškarci ne prestanu zvati žene pogrdnim imenima, poručila je u opisu videa

Petra Meštrić

 Instagram/Petra Mestric/

Doktorica i influencerica Petra Meštrić mnogima je poznata iz RTL-ova showa „Brak na prvu“. Često na društvenim mrežama dijeli detalje iz svog profesionalnog i privatnog života, a sad se prisjetila situacije u kojoj ju je nepoznati muškarac nazvao sponzorušom.

„Nazvao me sponzorušom muškarac koji nema dva centa u džepu. Pa brate, čega se ti bojiš? Ti si siguran“, stoji na videu koji je objavila. Na snimci se šeće zagrebačkim Oktogonom u krznenoj bundi. U opisu videa objasnila je motivaciju dijeljenja ove situacije.

„Neću prestati snimati ovakve videe dok muškarci ne prestanu zvati žene pogrdnim imenima. Žene s kojima nemaju nikakve veze. Rekla sam što sam rekla.“

Petru su mnogi pratitelji u komentarima videa podržali.

„Bravo! Dok ti se udvara sve je u superlativu, a kad ga odbiješ sve suprotno si, od sponzoruše preko ružne, pa sve do ku*ve“, glasio je jedan komentar.

„Kad ti ne mogu prodati glupe priče, onda krenu s uvredama. Tebi osobno teško da će oprostiti što si lijepa i pametna. Uz to i sretna. Ne opraštaju to i ne mogu podnijeti takvo što“, napisala je druga pratiteljica.

image

Petra Meštrić

Josip Moler/Cropix

Slično je Petra doživjela i pred kamerama showa „Brak na prvu“ kad ju je njezin tadašnji reality suprug Dario nazvao sponzorušom.

„Spojili su seljaka i sponzorušu“, rekao je tada Dario u razgovoru s njom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 16:32