MREŽASTO I ŠLJOKASTO

'ZGODNA SI, AL' NEMOJ SE POČETI SKIDATI KAO I OSTALE OTRCANE!' Splićanka objavila seksi fotku pred finale TLZP-a i izazvala burne reakcije 

 
 Instagram

'Proba za najdražu od svih uloga dosad može početi...' - napisala je natjecateljica u showu Tvoje lice zvuči poznato, Splićanka Maja Bajamić, zauzimajući senzualnu pozu u maniri Catherine Zeta Jones u mjuziklu 'Chicago', piše Slobodna Dalmacija.

'Imam sve, ples, pjesmu, lik i emociju. Volim jazz i prirodno mi jako dobro leži vokalu' - zadovoljna je Maja ulogom kojom će se u finalu popularnog showa boriti za pobjedu.

Objavljena fotografija izazvala je različite, ali sve redom vrlo strastvene reakcije.

'Ova slika je seks doslovno, baš si bomba!'

'Kako si brutalna!'

'Toliko ljepote sakupljeno u jedan strašni seksipil. Mobitel vibrira kad se ovo otvori. Savršenstvo!!!' - raspalili su se Majini pratitelji.

No jedna joj je obožavateljica ipak htjela nešto drugo poručiti.

'Majo, zgodna si, al' molim te nemoj se počet skidat kao i sve ostale otrcane slavne osobe, koje moraju privuć pažnju golotinjom... Ti si predivna prirodna i bez golih guzica i sisa i privući ćes pažnju predivnim osmjehom i osobnošću' - napisala joj je pratiteljica, čije je riječi odmah potpisao i jedan muški pratitelj.

Maji će u nedjeljnom finalu 'TLZP'-a konkurirati Katarina Baban u ulozi Britney Spears, Paola Valić Bekić kao Celine Dion, te Amel Ćurić u liku Tota Cotugna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:49