HIT NA INSTAGRAMU

ZGODNE ŠPANJOLKE NA ODMORU U DALMACIJI Raquel pokazala dosad skrivenu tetovažu na stražnjici, a onda je sve 'dotukla' u kombinaciji sa sestrom

 
 Instagram

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, Španjolka Raquel Mauri slovi za jednu od zgodnijih žena nogometaša uopće - ili barem u Barceloni, gdje igra njen suprug. Mediji joj, što strani, što domaći, pjevaju halospjeve već godinama, no svim komplimentima unatoč, ova je bivša konobarica uspjela zadržati neopterećen stav, prirodnost i vedar duh, piše Slobodna Dalmacija.

A prelijepa Raquel ovo je ljeto odlučila provesti u Dalmaciji u krugu obitelji, pa je s njom stigla i sestra Irene, ništa manje zgodna.

U zagrljaju sa suprugom Raquel je izazvala oduševljenje figurom u vatrenocrvenom kupaćem kostimu, da bi obožavatelje potom 'dotukla' zajedničkom fotkom sa sestrom.

#vacaciones2018 @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

'Prelijepe', 'Ma jeste vi to najljepše sestre na svijetu', pišu im oduševljeno njihovi španjolski pratitelji na Instagramu, a dočekala ih je i prava dobrodošlica iz Dalmacije.

Mi medio limón @irene_maury #verano2018

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

'Predivni ste', 'Na kojem ste otoku', komentiraju i pitaju, ali tajanstvena Raquel ipak uživa u malo zaslužene privatnosti.

No, najviše je pažnje ipak izazvala tetovaža na stražnjici koju je u jednoj pozi i kostimu Raquel pokazala - minijaturna nogometna lopta.

@raquel_mauri #lafamiliaunidajamásserávencida

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:49