ZASLUŽENI ODMOR

Zgodni hrvatski vaterpolisti atrakcija su diljem obale: Pogledajte kako provode ljeto na Jadranu

Cosmin Radu specijalizirao se za pripremu ribljih specijaliteta, a Marin Dašić uživa u obiteljskoj kući u uvali Prapratna kod Jelse
Luka Bajić, Franko Lazić i Marin Dašić

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti na zasluženom su odmoru. Nakon osvajanja Regionalne vaterpolo lige i Kupa Hrvatske, zgodni sportaši rijetke slobodne dane provode na hrvatskoj obali.

Luka Bajić tradicionalno ljetuje u Šibeniku, a dio odmora proveo je u Dubrovniku i na Pelješcu u kući bez signala. Čak i u danima odmora sportska disciplina ne popušta pa tako svakodnevno radi kondicijske treninge.

image
Luka Bajić

Cosmin Radu ovoga se ljeta specijalizirao za pripremu ribljih specijaliteta. Ribu lovi u društvu prijatelja u Kvarnerskom zaljevu. Večernji sati rezervirani su za gradele uz ćakulu i sjećanja na avanture iz sportskog života.

image
Cosmin Radu

- Ljeto provodim s djevojkom u Primoštenu i Šibeniku. Dane provodimo na plaži. Navečer je obavezna šetnja ili večera u gradu. Bili smo i s brodom na kupanju. Maksimalno iskorištavamo ovaj kratki, ali slatki odmor te se veselimo početku nove sezone - izjavio je Franko Lazić.

image
Franko Lazić

Splitsko-dalmatinska županija odabir je Matiasa Biljake koji ljeto provodi u društvu djevojke. Posjetili su Dioklecijanovu palaču i razgledali ostale znamenitosti Splita. Rođenom Bečaninu hrvatska je obala najdraža, ovo je ljeto pozvao i brojne prijatelje iz Austrije da za svoj odmor izaberu upravo nju.

image
Matias Biljaka

Na najpopularnijem hrvatskom otoku - Hvaru - u krugu obitelji odmara Marin Dašić. U uvali Prapratna kod Jelse nalazi se obiteljska kuća Dašićevih u koju dolazi od rođenja.

image
Marin Dašić

Vaterpolisti Mladosti sredinom kolovoza vraćaju se na zagrebački bazen kad im počinju pripreme za novu sezonu. Vjeruju kako će ona biti poput onih prije pandemije koronavirusa te najavljuju borbu za nove trofeje i pisanje nove povijesti našeg najtrofejnijeg vaterpolo kluba.

image
vaterpolisti na moru
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:06