NOVO IME NA SCENI

Živa glazba trenutačno je nedostupna, zato vam marisol daruje audiovizualni slatkiš ‘Mango pop‘

Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa, poručuje ovaj glazbeni duo kojemu uskoro izlazi i album prvijenac
 PROMO

Novi glazbeni dvojac marisol objavio je live izvedbu pjesama kojima pozivaju u svoj plesni i melankolični svijet mango popa. U želji da zasviraju i da ih publika malo bolje upozna, dvojac predstavlja četiri live izvedbe pjesama s njihovog nadolazećeg albuma prvijenca imena “Žene mape”. Sve ih autorski potpisuju sami, a riječ je o pjesmama “Žene mape”, “Mango”, “Pasivna agresija” i “Kontrol frik”.

- U ova čudna vremena u kojima je živa glazba nedostupna, odlučili smo vam darovati ovaj audiovizualni slatkiš. Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa - poručuje ovaj duo.

Video je snimljen u siječnju u interijeru i eksterijeru hotela Arkada na otoku Hvaru. Redateljica je Nikica Zdunić, za snimanje je bio zadužen Vjeko Palinić, audio mix potpisuje Igor Ivanković, dok je Mario Monga Gamulin izvršni producent.

Ovaj videouradak ili točnije glazbeni film prethodi i novom singlu “Pasivna agresija”, koji će biti objavljen u srijedu 24. veljače. Bit će to drugi singl izdvojen s debitantskog albuma “Žene mape” zakazanog za proljeće.

Nakon hvaljenog prvog singla “Kontrol frik”, praćenog i sjajnim spotom, marisol su se kao novo ime na domaćem terenu predstavili zvukom koji opisuju kao mango pop. Akustične gitare i glas duo je upakirao u retro akustično/elektronski zvuk s elementima nekog ”staro - novog”, ali pomaknutog Mediterana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:18