DAN DE

ŽIVOTNA PRIČA DIVE Uspjeh nije došao lako, skoro je odustala. 'Ostala sam na cesti, bez posla. Imala sam napadaje panike i depresije. Kopnjela sam..'

 
 Neja Markicevic / CROPIX

Glumačka diva, Jelena Miholjević, samo za Dan De ovoga tjedna otkriva brojne zanimljive detalje iz svog poslovnog i privatnog života. Inače u stalnom angažmanu u kazalištu Gavella glumi u brojnim predstavama, serijama, filmovima, radio dramama te sinkronizira brojne crtane filmove.

Nedavno je proslavila okrugli rođendan, a samo za Dan De otkriva koje je to nove 'ludosti' inspiriraju u posljednje vrijeme.

Progovorila je i o teškim trenutcima nakon ADU kada je u Hrvatskoj bio rat, a ona mlada, izgubljena i bez posla.

Za sebe kaže da se bolje snalazi u poslu nego privatnom životu no ipak smo ju pitali , je li nekada u životu mrzila glumu i željela odustati?

Glumačka diva prisjetila se i teških situacija iz svog života, nesretnih ljubavi, odnosa i svega onoga s čime se svakodnevno nosimo.

Jelena nam otkriva i kako postoji jedna osoba koju bi voljela ponovno vidjeti u životu, jer je s njom provela jako puno vremena, a izgubile su kontaktu. Putem Dana De poslala joj je i poruku.

Zagreb, 251119.
Jelena Miholjevic gosca emisije Dan De i voditelj Daniel Delale.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

Njezini roditelji su velikani našeg glumišta Lela Margetić i Boris Miholjević.

Otac Boris samoinicijativno se prijavio u dom za starije osobe, a Jelenu smo pitali kako je ona gledala na taj potez te kako se nosi očevom bolešću. Boris je i sam svojedobno progovorio o bipolarnom poremećaju od kojeg boluje.

Zbog ljubavi je propatila i previše kako sama kaže, a kako se nosila s tim svim patnjama priča nam u emisiji, danas je u sretnom braku, uspješna, sretna i ostvarena u svakom pogledu.

Zagreb, 251119.
Jelena Miholjevic gosca emisije Dan De i voditelj Daniel Delale.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

Nedavno smo ju gledali u hit seriji 'Crno bijeli svijet' gdje je glumila lik mame Ksenije. Ima li ikakve sličnosti između nje i lika ispričala nam je samo za Dan De.

Dan De s Jelenom Miholjević pogledajte u videu odmah ispod teksta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 01:26