DUNJA MUTEVELIĆ

Životni zaokret loto djevojke: Plavokosa ljepotica ima novu karijeru, evo čime se sada bavi

Jedno od zaštitnih lica izvlačenja sretnih kuglica na HRT-u odlazi s televizije
Dunja Mutevelić
 Branimir Boban

Još u ožujku 2011. godine Dunja Mutevelić postala je zaštitno lice 'TV Bingo Showa'. Premda joj je to bilo prvo televizijsko iskustvo, tada studentica Ekonomskog fakulteta u emisiji se snašla i više nego dobro te stekla naklonost gledatelja. Nakon godina vođenja odlučila je napraviti životni zaokret.

- Vrijeme je za nove radne pobjede. Nakon više od 10 godina jednostavno je došlo do zasićenja, a istovremeno mi se ukazala odlična prilika i svojevrstan izazov. Mami je trebao ekonomist, a meni drugi, ozbiljniji posao. Ostala sam još dijelom vezana na televiziju, vodim emisiju 'Dom na kvadrat', što mi je zabavno, tako da još uvijek nisam skroz odustala od televizije - rekla je Mutavelić tportalu.

Jednom je prilikom bivša loto djevojka rekla kako bi rado imala svoju slastičarnicu, no sada otvara polikliniku. Točnije, ulazi u estetske vode.

- Nisam ni sanjala da ću se priključiti mami i njenom timu. Moja mama je oftalmološki kirurg, a godinama se bavi i estetskom medicinom. Zadnjih godina ima svoju polikliniku, iz koje je nastala i treća firma, a to je Ritz Estetika. S obzirom na to da sam završila Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, bio je logičan slijed da se uključim u obiteljski posao - nastavlja Mutavelić.

Plavokosa ljepotica jedna je od rijetkih čiji se život ne vrti oko društvenih mreža.

- Nisam fan društvenih mreža i moram priznati da mi taj svijet uopće ne fali. U slobodno vrijeme obožavam čitati knjige, uz neizostavne šetnje peseka, trening, masažu.. Kad ne radim, imam se vremena posvetiti svojim interesima i hobijima - zaključuje Dunja Mutavelić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:05