SRETNE VIJESTI

Zlatko Pejaković (70): ‘Pa postat ću djed, ne pada mi na pamet da zbog korone postanem DJ‘

Poznati pjevač zabavne glazbe dobit će unučicu jer bi njegova kći Marija trebala kroz nekoliko tjedana roditi
 Damir Krajač/Cropix

Zlatko Pejaković uskoro će prvi puta postati djed. Poznati pjevač zabavne glazbe, koji je nedavno proslavio 70. rođendan dobit će unučicu jer bi njegova kći Marija trebala kroz nekoliko tjedana roditi.

Kako je otkrio za IN magazin, to mu je očekivano lijep osjećaj, kao i da još uvijek nije odabrano ime za bebu. Inače, Pejakovićeva kći koja već neko vrijeme živi u Beogradu, nije krenula očevim stopama i odabrala pjevanje kao životnu profesiju.

image
Ivo Ravlić/Cropix

- Ona onako pjevucka za sebe, bavi se turizmom, skrenula je malo s kolosijeka. Sad čekam da dobije bebu - kazao je Pejaković.

Osvrnuo se i na koronakrizu te na njezin utjecaj na estradu.

image
Ivo Ravlić/Cropix

- Nismo mi u nekoj velikoj zemlji pa smo zaradili neke velike novce i tako dalje što ljudi misle, treba se obući, treba pjesme kupovati, treba platiti puno, puno stvari. Imam i nekih rješenja kako bi mogli malo ublažiti ovo sve skupa što se događa sada s Covidom i s nama, tako da ipak ostanemo u tom nekom poslu, a da opet ne postanem DJ, to mi ne pada na pamet - zaključio je Pejaković koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri objavio više od 30 albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:28