EUROSONG 2023.

Značajni skok Hrvatske na kladionicama: Let 3 rapidno se penje, koliko su daleko od favorita?

U jednom danu njihov nastup s Dore na kanalu Eurosonga pregledan je 478 tisuća puta

Let 3 pri pobjedi na Dori 2023.

 Damir Skomrlj/Cropix

Iz dana u dan, šanse za pobjedu riječkog sastava Let 3 na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu rastu.

Naime, kontroverzni pobjednici Dore 2023. trenutačno zauzimaju 15. mjesto na listi koju objavljuje stranica Eurovisionworld.com. Pobjednička pjesma ovogodišnje Dore, "Mama ŠČ!", popela se na 15. mjesto, a prije samo tri dana nalazili su se na 29. mjestu. Drugi su dan na tablici, odnosno, jučer, zauzeli 20. mjesto, što znači da su "skočili" za pet mjesta.

image

Trenutačna tablica na stranici eurovisionworld.com

Screenshot/eurovisionworld.com/

Također, povećao im se postotak za pobjedu. S jučerašnjeg jednog posto šanse za pobjedu, narasli su na dva posto šanse, a cijelo vrijeme rastu i ostali pokazatelji koji su ih u samo tri dana pomaknuli za 14 mjesta.

Prvo mjesto po kladionicama i dalje uvjerljivo drže Ukrajinci koji su izabrali svog predstavnika, sastav Tvorchi i "Heart of Steel", pjesmu posve drugačiju od "Stefanije" kojom su prošle godine ukrajinski Kalush Orchestra odnijeli pobjedu.

Vrijedi spomenuti i to da je službeni YouTube kanal Eurosonga objavio snimku hrvatskih predstavnika na ovogodišnjem natjecanju, a u jednom danu njihov nastup s Dore na kanalu Eurosonga pregledan je 478 tisuća puta i skupio je više od 3800 komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:32