POVRATAK NA HRT

Znamo tko će biti mentor Mili Horvat i čije pjesme priželjkuje u ‘Zvijezde pjevaju‘: ‘Ima malu tremu‘

Mila dosad nikad nije nastupala kao pjevačica, pred novi izazov, kažu nam njeni prijatelji, ima malu pozitivnu tremu

Mila Horvat

 Ronald Gorsic/Cropix

Kako zvuči Mila Horvat dok izvodi pjesme Laure Pausini, Anne Oxe ili Tine Turner doznat ćemo kroz koji tjedan, kada starta nova sezona HTV-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju‘. Jer, za pobjedničku titulu spektakla koji počinje 8. listopada (pod uredničkom palicom Uršule Tolj i u superviziji urednika Zabavnog programa HTV-a Marija Sedmaka, te s dobrim starim voditeljskim parom, Barbarom Kolar i Duškom Ćurlićem) natjecat će se i Mila koja se tako na HTV vraća nakon devet dugih godina.

Podsjetimo, Mila je na HTV-u radila trinaest godina u Sportskom programu, bila je voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘, a vodila je i niz televizijskih spektakala, poput, na primjer, Dore 2010. godine. Na angažman u ‘Zvijezde pjevaju‘ rado je pristala, a doznali smo da je prije desetak godina već bilo razgovora o tome da ona nastupi u ovom showu, što se tada nije realiziralo.

Umjesto toga, televizijska voditeljica koja u posljednje vrijeme svoju karijeru kao sportska menadžerica gradi u inozemstvu, 2010. godine na HTV-u se natjecala u ‘Plesu sa zvijezdama‘ gdje je pod vodstvom svog plesačkog mentora Roberta Schuberta došla do samog finala, kada su ih pobijedili glumica Nera Stipičević i plesač Damir Horvatinčić.

Ovaj put, u ‘Zvijezde pjevaju‘, mentorica će joj biti Lara Antić Prskalo koja je dosad kroz ovaj show usmjeravala voditelja Antuna Ponoša, te stand-up komičara Ivana Šarića, čime HTV nastavlja praksu uvedenu u prošloj sezoni u sklopu koje natjecateljski parovi više ne moraju biti različitog spola.

Mila i Lara s prvim probama započet će kroz desetak dana, a bude li se slušao Milin glazbeni ukus, gledatelji će uživati u hitovima osamdesetih. Jer, Mila, kako smo doznali od njenih prijatelja, uz klasičnu glazbu voli i talijansku šansonu, hitove sa San Rema, pjesme Tine Turner, Anne Oxe, Amy Winehouse... Od domaće glazbe, najdraže su joj skladbe Parnog valjka.

Mila dosad nikad nije nastupala kao pjevačica, pred novi izazov, kažu nam njeni prijatelji, ima malu pozitivnu tremu ali ne i strah. Uostalom, ona je uvijek bila jaka i hrabra žena, malo što je može uplašiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:22