LIJEPA GESTA

Zoran Šprajc izveo majku u restoran, požalila se da joj je sve skupo: ‘Alo, mama, imam dobru plaću‘

Zoran Šprajc ispričao je kako je želio počastiti majku, no njegov plan se zamalo izjalovio...

Zoran Šprajc i mama

 Facebook/Zoran Šprajc

Televizijski voditelj Zoran Šprajc pohvalio se na Facebooku kako je svoju majku izveo u jedan restoran u Rijeci, isti onaj u koji ga je ona vodila dok je on bio dijete.

"Ima taj jedan poznati restoran u Rijeci, Zlatna školjka, valjda već 200 godina postoji. I kad bi bio nečiji rođendan ili kad bi mami sjeo regres za godišnji, mama me ondje vodila na lignje jer su to kao bile najbolje lignje u gradu. Malo skuplje, ali eto, kad vrijede za počastiti se u svečanim prilikama. I tako je to bilo tada, kad sam u Rijeci pohađao osnovnu školu. Puno, puno godina poslije, ja vodim mamu u Zlatnu školjku s namjerom da je počastim s nečim malo boljim od friganih lignji, s idejom da se nekako odužim za sve one frigane lignje kojima je ona mene častila. Ali jok, ona želi jedino frigane lignje jer ‘sve drugo je skupo‘.

Alo, mama, šta je skupo, imam dobru plaću, dobre honorare, možemo jesti što hoćemo!

Neka, veli, tebi treba, nemoj se trošiti na mene.

I tako jedva jedvice, na rubu nervnog sloma nagovorim je da proba neki kvarnerski bakalar, zanimljiva kombinacija s tijestom, čini mi se. I ajde bilo joj na kraju drago, ‘fino je bilo‘, veli.

A ja sretan kao onda kad smo na frigane lignje išli", napisao je Šprajc u opisu njihove zajedničke fotografije iz restorana.

"E, to je frajerski potez, bravo", komentirao mu je kolega Andrija Jarak.

"Mama... I jedina... Samo mama", "Jedino biće koje nema zamjenu... mama", "Svaka čast" - glasili su samo neki od komentara Šprajcovih pratitelja i prijatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 22:03