BEZUVJETNA LJUBAV

Zoran Šprajc o posebnoj ljubavi: ‘Voljet će me čak i da sam najveća pi*da na svijetu‘

Zoran Šprajc svojom je posljednjom objavom na Instagramu posebno raznježio svoje pratitelje

Zoran Šprajc

 Privatni Album

RTL-ov voditelj Zoran Šprajc na svom se Instagram profilu dotaknuo teme kućnih ljubimaca te je opisao kako je veza čovjeka i njegova četveronožnog prijatelja nešto zaista posebno.

„Zanimljiva je veza čovjeka i kućnog ljubimca, ponekad se čini neprilično jaka i velika u odnosu na veze i odnose koje bi ljudi međusobno trebali imati. Netko je jednom rekao da je to zapravo jedina bezuvjetna ljubav. I ima smisla, toj ljubavi se predajemo i nju iskazujemo bez ikakvih emotivnih kalkulacija, u njoj smo slobodni i otvoreni kao rijetko kad s drugim ljudima.

Nekim ljubimcima dajemo emocije bez očekivanja da će ih snažno uzvratiti ali kad nam daju i makar malo od sebe osjećamo kao da su nam dali sve (mačke), a s nekim drugima je posve obratno: voljet će svog čovjeka čak i da je najveća pizda na svijetu (pas).

Bela i ja se povremeno popnemo do jednog proplanka na Medvednici pa se sjetimo naše Bobe koju smo tu negdje zauvijek ostavili“, napisao je Šprajc u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim psom, a prisjetio se i mace koje više nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:09