ŠTO SE DOGAĐA?

Zvijezda cro-dance 90-ih javila se iz bolnice i zabrinula fanove: ‘Doktore, reži me...‘

Više puta se suočila s bankrotom, a sada je zabrinula svoje pratitelje videom iz KB Dubrava

Ella Jantoš

 Happy FM

Pjevačica Ella Jantoš, najpoznatija po svom megahitu iz devedesetih "Iza ponoći", kojeg 25 godina poslije pjevaju sve generacije, nedavno je u jednom intervjuu priznala kako je prije 17 godina umalo izgubila život, više puta se suočila s bankrotom, a sada je zabrinula svoje pratitelje videom iz KB Dubrava.

Prvo je priložila video iz jedne od doktorskih ordinacija, čiji joj zidovi, kako kaže, pristaju boji kose i u opis objave napisala "Doktore, reži me".

Nadalje, sat vremena kasnije, objavila je video u kojem se javlja ispred bolnice i pjevuši novoizmišljene stihove "Doktore, reži me" i naglašava kako "dugo čeka na red".

- Umjetnica mora biti zdrava... - komentirala joj je jedna pratiteljica, referirajući se na hit poznate srpske glazbenice Konstrakte.

- Nadajmo se da nije ništa ozbiljno. Sretno, Ella - stoji u jednom komentaru.

Podsjetimo, u posljednjem je intervjuu otkrila što misli o pjesmi koja joj je obilježila karijeru, ali i život.

- Pa, ja sam je se naslušala. Mislim, ne puštam si je, Bože moj, kod kuće, dovoljno je pjevam na nastupima, ali da, neobično mi je, u biti najradije bi je utišala kad je čujem negdje na radiju... Inače, naravno da se ufuram na nastupima, pogotovo kada vidim koliko je ljudi vole... - prepričala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:53