NOVA SEZONA SHOWA

‘Zvijezde pjevaju‘ donosi i novitete, Jurkotić: ‘Znam neke stvari o Tolji i Mariju. Ako ne budu dobre ocjene, javno ću reći‘

Veselo društvo zatekli smo u četvrtak na generalnoj probi na kojoj su bili i članovi žirija

Davor Jurkotić i Gina Damjanović

 Marko Todorov/Cropix

Najizazovnije je sve držati pod kontrolom i ne dopustiti da se itko i u jednom trenu osjeća nesigurno ili nezaštićeno - kaže Uršula Tolj, urednica HTV-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ čija dvanaesta sezona starta u subotu na HTV1 s početkom u 20.15 sati. U novoj sezoni od sedam epizoda pjevat će glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, chef Ivan Pažanin i Zsa Zsa, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras te glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

Marko Todorov/Cropix

Veselo društvo zatekli smo u četvrtak na generalnoj probi na kojoj su bili i članovi žirija Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja, kao i voditelji Duško Čurlić i Barbara Kolar. Sve to pod budnim okom urednice Uršule Tolj, koja u četvrtak nije imala tremu pred start nove sezone.

image

Barbara Kolar i Duško Ćurlić

Marko Todorov/Cropix

- Nemam tremu nego veliko uzbuđenje, jer nikad ne znaš kako će pred televizijskim kamerama profunkcionirati ono što si složio na papiru. Ali da moram suditi po pripremama, rekla bih da je još jedna uzbudljiva i zabavna sezona pred nama. Što se treme tiče, vjerojatno će se ona pojaviti u subotu navečer, ali tu tremu programa uživo volim, dobar je to znak - govori Uršula dok se natjecateljski parovi upjevavaju.

- Pred nama je velika borba, ali mi idemo do kraja, do deserta - kroz smijeh poručuje Ivan Pažanin.

image

Proba

Marko Todorov/Cropix

- Ja sam apsolutni fan showa i drago mi je da ću u ovom spektaklu sudjelovati skupa s mojom dugogodišnjom prijateljicom Ivankom - kaže Lucija Šerbedžija.

image

Lucija Šerbedžija

Marko Todorov/Cropix
image

Zsa Zsa i Ivan Pažanin

Marko Todorov/Cropix

- Ja sam oduvijek sanjao o tome da postanem rock-zvijezda jer rockeri imaju zabavan i dinamičan život, pun smijeha i glazbe - otkriva Boris Banović, dok riječki komičar Davor Jurkotić najavljuje kako će se služiti svim sredstvima da pobjedi u spektaklu.

image

Davor Jurkotić i Gina Damjanović

Marko Todorov/Cropix

- Znam neke detalje o članovima žirija, o Tolji i Mariju... Ako ne budu dobre ocjene, javno ću ih u emisiji reći. Tolja, Mario, ako ocjene ne budu dobre, sve će ići van. Prema tome... - kroz smijeh prijeti Jurkotić koji otkriva kako mu je pjevački uzor Robert Ferlin.

image

Ana Radišić i Alen Đuras

Marko Todorov/Cropix

- U dvanaestoj sezoni showa imamo dvije novosti: dodatne duele između parova koje će ocjenjivati samo žiri, i to u četvrtoj i šestoj emisiji te umjesto pjesme mentora pjesmu koja je zvijezdi obilježila život u finalnoj emisiji. U četvrtoj emisiji će se šest parova podijeliti u dvije grupe koje će se u jednoj pjesmi nadmetati među sobom. A u šestoj će se emisiji parovi boriti međusobno u dva duela. Bolja grupa odnosno bolji par dobit će po jedan bod od žirija - otkriva nam novosti showa Uršula Tolj. Show će se emitirati uživo, a moći ćete ga pratiti i na YouTube kanalu Zvijezde pjevaju, na multimedijskoj platformi HRTi, kao i na društvenim mrežama Instagramu, TikToku, Facebook stranici Zvijezde pjevaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:41