KREĆE SNIMANJE

‘Zvijezde pjevaju‘: U zadnji tren uskočili Lucija Lugomer, Sandi Cenov i Vlado Kalember

Ovaj spektakl trebao se realizirati proljetos, no to je odgođeno zbog pandemije koronavirusa
Josipa Kusić, Vlado Kalember i Lucija Lugomer
 CROPIX

Na HRT-u uskoro kreću probe za novu devetu sezonu showa “Zvijezde pjevaju”.

Podsjetimo, ovaj spektakl trebao se realizirati proljetos, no to je odgođeno zbog pandemije koronavirusa. Show koji će televizijski gledatelji moći pratiti od listopada počet će se snimati u drugoj polovici srpnja.

Zbog novog termina snimanja, neki najavljeni mentori i zvijezde morali su otkazati sudjelovanje, te ćemo u novoj 9. sezoni nastupiti: bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi Cenov, plus size model i influencerica Lucija Lugomer i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić, glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

U žiriju su već prije najavljeni pjevači i autori: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

Budući da će televizijska publika moći glasovati samo u finalnoj emisiji - da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na “plećima” žirija - uvedena je novost: u prvih 7 emisija glasat će publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja.

Osma, finalna emisija, emitirat će se uživo, u studenom, a za pobjednike showa tada će moći svoj glas dati i televizijska publika. Urednica emisije je Uršula Tolj, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić, a scenarist Alen Đurica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:49