SNIMLJENI U ZAGREBU

Zvonimir Boban i Leonarda nakon pomirbe uhvaćeni na kavi, znakovito je koju trenirku nosi legendarni kapetan

Nogometaš je nosio Dinamovu trenirku, a na fotografijama se vide i njegova i njena tetovaža. Zajedno su od siječnja

Zvonimir Boban

 Damjan Tadic/Cropix

Bivša manekenka Leonarda Lončar i legendarni nogometaš Zvonimir Boban viđeni su kako zajedno piju kavu u petak u Gajevoj ulici nakon pomirbe.

Naime, par koji se uvijek doimao skladnim rastao se prije tri godine, ali od siječnja su ponovno zajedno što su i potvrdili za medije.

Službeno se nisu razveli i bivši Vatreni se nikad nije prestao brinuti o ženi i djeci. Kad je došlo do njihova prekida prije tri godine, manekenka, ugostiteljica i dizajnerica vratila se iz Švicarske u koju se preselila s obitelji zbog Zvonimirova posla.

image

Zvonimir Boban u društvu Leonarde Lončar na kavi u Gajevoj ulici

Damjan Tadic/Cropix

"Nema do Hrvatske. Tu u pidžami izađem sa psom van i odem po kavu i po kroasane. I kći, koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea. Ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno", rekla je tada za RTL.

image

Leonarda Lončar

Josip Moler/Cropix

Živjeli su u Švicarskoj i javnost nije sumnjala da bi moglo doći do prekida, stoga je uslijedio šok kada je Zvonimir otkrio da su se razišli.

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način."

Leonarda se zbog ljubavi prema Bobanu 1991. odrekla karijere modelinga i preselila u Milano gdje je on igrao za A.C. Milan. Početak njihove veze bio je na njezin 20. rođendan kada su išli na ručak i prošetali Cmrokom. Boban je Leonardi darovao igračku mačka Garfielda i bočicu parfema L‘insolent. Poljupcem tog dana započeli su svoju vezu, a nakon pomirbe čini se da par uživa u zajedničkim trenutcima.

image

Zvonimir Boban u društvu Leonarde Lončar na kavi u Gajevoj ulici

Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:29