ZAJEDNO NA BRAČU

Zvonimir Boban ima novu ljubav? Tri mjeseca nakon razlaza s Leonardom, snimljen u društvu stomatologinje

Vjeruje se da je upravo Bobanova romansa sa stomatologinjom bila razlog kraja ljubavi s Leonardom nakon čak 32 godine
Zvonimir Boban
 Massimo Bertolini

Prošla su tek tri mjeseca otkad je za Jutarnji Zvonimir Boban potvrdio da su on i supruga Leonarda odlučili odvojeno nastaviti živote.

- Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život - rekao je kratko 53-godišnji Boban početkom svibnja.

Sada, pak, bivši legendarni Vatreni i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, a danas prvi šef nogometa Uefe na Bolu na Braču već neko vrijeme uživa u novoj ljubavi s 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić rodom iz Bihaća, kako javlja Story.

Vjeruje se i da je možda upravo Bobanova romansa sa stomatologinjom bila razlog kraja ljubavi s Leonardom nakon čak 32 godine zajedničkog života i petero djece.

Ova stomatologinja, visoka, vitka, kratko ošišana brinetom, koja opisom jako podsjeća na Bobanovu bivšu suprugu, već je navodno upoznala i dosta članova obitelji Boban, a sada uživa u ljetu sa Zvonimirom.

Marijana je maturirala 2005. na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu, a na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine i upisala je Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine. Par godina kasnije, 2015. započela je specijalizaciju iz stomatološke protetike, a danas navodno radi u jednoj od najpoznatijih zagrebačkih poliklinika.

Profili na društvenim mrežama su joj zaključani, a u opisu profila na Instagramu stoji da je "specijalist stomatološke protetike i Verina mama", čime otkriva da ima djevojčicu.

image
Zvonimir i Leonarda Boban
Goran Mehkek/Cropix

Podsjetimo, Zvonimir Boban i poznata zagrebačka dizajnerica, njegova bivša supruga početkom svibnja potvrdili su da je njihovom braku došao kraj, a Leonarda se ubrzo vratila u Zagreb iz Švicarske, gdje je živjela s obitelji četiri godine. Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. godine u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e. Na dodjelu nagrada Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 07:20