POZNATA DIZAJNERICA

‘Školarcima više treba seksualni odgoj od vjeronauka, a uvela bih i domaćinstvo i uniforme’

 Tomislav Kristo / CROPIX

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović koja je prije tri mjeseca rodila kćerkicu Zorku, gostovala je u emisiji Nove TV, IN magazin, gdje je odgovarala na njihova paprena pitanja.

Na pitanje kako se nosi s majčinstvom, odgovorila je: ‘Pa eto, dobro, zato držim naočale da me ne vidite koliko sam napaćena. Zorka je super beba.’ Ipak, smatra da njezina mama i dalje kuha bolje od nje.

Možda je to razlog što je Anamarija spomenula da bi u škole ponovno uvela domaćinstvo. Na pitanje treba li školarcima u nastavnom programu više vjeronauk ili seksualni odgoj, rekla je: ‘Definitivno seksualni odgoj. Ja bih sve te predmete podebljala, i domaćinstvo bih uvela, i uniforme.’

Kroz šalu je rekla da žene vjerojatno više koriste velike grudi nego mozak, te da su crnke pametnije od plavuša.

Dizajnericu ponekad uspoređuju sa Severinom što joj, kaže, laska, jer je smatra najzgodnijom i najljepšom Hrvaticom. Veličina joj nije bitna, ima važnijih detalja, kaže, a kad bi se našla u situaciji u kojoj se utapaju Milanović, Karamarko i Petrov, a ona ima vremena spasiti samo jednog, Asanović bi ‘pogurala svih’, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 17:14