ŠOKIRAO ŽIRI

Alen Bičević rasturio večeras u TZLP-u: ‘To što si ti napravio u ulozi legendarne Gabi Novak...‘

U četvrtoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedio je Alen Bičević, dok je Mia Negovetić glumila Miroslava Škoru

Alen Bičević kao Gabi Novak

 Luka Dubroja/

U četvrtoj epizodi zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ svoju drugu pobjedu upisao je Alen Bičević koji je s pjesmom ‘Pamtim samo sretne dane‘ potpuno oduševio žiri transformacijom u legendarnu Gabi Novak. Zbog uvjerljivosti njegove izvedbe žiri je bio u potpunom šoku, a do kraja nastupa svi u studiju bili su na nogama i zajedno s njim pjevali stihove evergreena objavljenog daleke 1982. godine.

„Ja ne želim sjesti – bravo, bravo, bravo! Ovo je bilo divno, srce mi lupa jače nego tvoje. Ovo je trenutak takve emocije, ja možda ništa ne bih rekla, imaš moj naklon“, Minea je poručila, a svoje oduševljenje nastupom izrazio je i Goran.

image

Alen Bičević kao Gabi Novak

Luka Dubroja/

„Nakon ovakve točke apsurdno je bilo što govoriti – čuli ste reakciju publike. Ja ti samo mogu čestitati i zahvaliti se, meni je ovo bilo briljantno.“

Osim što je upisao svoju drugu pobjedu, Alen se zahvaljujući uvjerljivim transformacijama nalazi na samom vrhu ljestvice prema ukupnom zbroju bodova iz dosadašnjih emisija.

„Još sam pod dojmom. Vidio sam reakcije publike i nemam riječi kojima bih ovo opisao, nisam ovo uopće očekivao“, podijelio je Alen svoje prve dojmove nakon pobjede.

Nakon energične Indire Levak u prošloj emisiji, Luciano Plazibat transformirao se u jednu od svojih omiljenih domaćih pjevačica – Severinu.

image

Luciano Plazibat kao Severina

Luka Dubroja/

„Sevka je meni kroz život uvijek bila prisutna. Ja sam je slušao uživo barem 15 puta. Počeo sam plesati zbog njezinih pjesama“, otkrio je Luciano prije svog nastupa. Sa stilom je otvorio četvrtu emisiju Severininim hitom ‘Ante‘ te zabavio i nasmijao žiri.

„Prezabavno! Ja bih ti najradije rekla ‘puno si lip, al‘ nisi moj tip‘, ali ti si baš moj tip! Kroz sve ove transformacije nekako uvijek ostaviš svoj trag, bez obzira na bodove. Meni si toliko zabavan, stvarno si super i ja ću ti to danas pokazati bodovima“, poručila je Minea.

Prošlotjedna pobjednica Mia Negovetić izvela je svoju prvu mušku transformaciju u Miroslava Škoru. Iako je otkrila da ga dosad nije puno slušala, Mia se na pripremama uživjela u ulogu, a svojom transformacijom i izvedbom pjesme ‘Moja Juliška‘ osvojila je i simpatije žirija.

image

MIa Negovetić kao Škoro

Luka Dubroja/

„Ja sam neki dan svoju omiljenu duksericu stavio na 90 stupnjeva, a centrifugu na 1400 okretaja – evo tako ti izgledaš meni večeras. Škoro iz centrifuge. Siguran sam da će moj dragi prijatelj Miro ovo gledati i da će mu biti drago. Bila si jako zabavna i probudila si ovu moju slavonsku stranu“, poručio je Mario.

image

MIa Negovetić kao Škoro

Luka Dubroja/

Kao Dua Lipa iz transformatora je izašla glumica Marija Kolb s pjesmom ‘Physical‘. Iako je priznala da joj je pjesma bila zahtjevna za izvođenje zbog tonaliteta, Marija je bila na visini zadatka.

„Ti si jedna od boljih pjevačica među glumicama. I mogu ti reći da ti ova boja kose jako lijepo stoji. Ovo je već četvrta emisija i niti jedanput nisi bila osrednja ili loša. Uvijek si na visini zadatka i zapravo me oduševljavaš iz emisije u emisiju. Za mene si otkriće“, poručio je Mario, dok je Minea dodala da ju je Marija impresionirala glasom.

image

Marija Kolb kao Dua Lipa

Luka Dubroja/

Tomislav Marić ToMa nastupio je kao Albina Grčić s njezinim eurovizijskim hitom ‘Tick-tock‘, a posebnu pažnju plijenili su njegov efektni kostim i visoke note koje je s lakoćom izveo.

image

ToMa kao Albina

Luka Dubroja/

„Ti si muškarac i zaista treba ući u nježnu, lijepu i krhku Albinu koja je u svoj nastup unijela puno ženstvenosti“, rekla je Minea, a Mario ga je posebno pohvalio što je pjevao u originalnom tonalitetu, dodajući da je to veliki izazov za muškarca.

image

ToMa kao Albina

Luka Dubroja/

Talentirana Antonia Dora Pleško oduševila je kao portorikanski pjevač i reper Farruko i njegovom poznatom pjesmom ‘Pepas‘ koja je zaludila obožavatelje diljem svijeta. Osim što je pokazala da joj španjolski jezik odlično leži, Antonia Dora podigla je atmosferu u studiju zaraznim latino ritmovima.

image

Antonia Dora Pleško kao Faruko

Luka Dubroja/

„Digla si cijelu publiku i studio na noge. Zakuhala si energiju, postalo je vruće – to si ti i ta tvoja luda, mladenačka energija“, poručila je Minea.

Uvjerljivom transformacijom u prošlogodišnjeg finskog predstavnika na Euroviziji umjetničkog imena Käärijä oduševio je glumac Faris Pinjo, a njegova interpretacija pjesme ‘Cha, Cha, Cha‘ izmamila je brojne komplimente žirija.

„Stvarno je fascinantno koju si količinu energije donio. Ne slažem se ni sa čime u ovoj koreografiji, a sve mi godi – ne znam ti to objasniti. Bio si zaista odličan i napravio si kaos u publici“, zaključio je Enis.

„Kad sam vidjela da ću biti Lady Gaga bilo mi je – Isuse Bože, što ću sad?“, otkrila je Antonija Šola prije svoje transformacije u jednu od najvećih pop zvijezda današnjice.

image

Antonija Šola kao Lady Gaga

Luka Dubroja/

U četvrtoj emisiji nastupila je s njezinim prvim velikim hitom ‘Just Dance‘ i pokazala da dorasla pjevačkom i plesačkom izazovu koji joj je donijela ova pjesma, a zablistala je u izazovnom izdanju koji je pohvalio žiri.

image

Antonija Šola kao Lady Gaga

Luka Dubroja/

„Jako si zgodna večeras i jako ti lijepo stoji ovo. Mi smo se jako zabavili i komentirali smo da si njezine pokrete skinula. Bila si mi sjajna“, rekao je Mario.

S osam nevjerojatnih transformacija kandidati su zaključili četvrtu epizodu, a već iduća nedjelja donosi im nove izazove. Njihove pripreme pratite na službenoj stranici novatv.hr i društvenim mrežama, a ekskluzivan sadržaj iz backstagea ne propustite pogledati na aplikaciji DNEVNIK.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:14