NIJE IM LAKO

Alen i Rina na mukama jer novi pakleni tjedan moraju učiniti još pakenijim

 Screenshot RTL

Anđeo i vrag imaju svoju ulogu u Kući. Anđeo treba činiti dobro i širiti pozitivnost, a vrag im mora zagorčati boravak u Big Brother kući, piše RTL.

Tako je došao red i na prvi tajni zadatak. Alen je od Big Brothera dobio zadatak da zagrli svakog stanara u Kući, i to čvrsto s dvije ruke te im time da snagu da prežive još jedan pakleni tjedan.

Po 'anđeoskoj procijeni' Alena, stanar kojemu najviše treba zagrljaj jest Ivica! Alenu se to čini kao težak zadatak jer ne zna kako bi pristupio MMA borcu. I dok anđeo širi ljubav, vrag sije svoje sjeme zla.

Naime, Rina je dobila zadatak da naljuti i razbjesni simpatičnu Ines. Vražica treba dati sve od sebe da uspije u svom zadatku jer je Ines poznata po svojoj dobroj volji i smijehu.

Hoće li Alen uspjeti zagrliti Ivicu, a Rina izbaciti iz takta Ines te tko je bolji u obavljanju svoje misije - saznajte večeras, u dnevnoj emisiji Big Brothera, u 22:15 na RTL-u!

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:01