BRAK NA PRVU

Alen se našao s drugom dok Ane nije bilo, Josip uvjeren da mu ide: ‘O, da, Renata se prepušta...‘

Ana se šalila da se odmah prebacio na drugu čim je otišla, ali Alen ju je uvjeravao da su on i Renata prijatelji već 18 godina

Josip i Renata

 Rtl/

Novo je jutro u ‘Braku na prvu‘ i dok Renata sprema po stanu, dolazi njezin raspjevani suprug s treninga, što nju uvijek razveseli. "Josip je romantična duša tako da voli i takve pjesme, glazbu, i malo me na taj način pridobiva", otkrila je, a njezin je suprug zadovoljno primijetio: "O, da, Renata se prepušta, to je lijepo i to je divan odnos."

image

Josip grli Renatu

Rtl/

Renata je nastavila zafrkavati Josipa kako bi voljela da joj i kuha, a ne samo pjeva. "Obožavam kad mi drugi kuhaju zato što slabo kuham; ne stignem, ne znam i nije mi to prioritet. Nisam još živjela sama tako da me život nije natjerao, ali voljela bih", objasnila je.

Ana si je uzela jedan dan samo za sebe, a danas se ponovno vraća u rutinu s Alenom za kojeg je komentirala kako joj je tijekom jučerašnjeg odsustva čak slao poruke! Čim su se vidjeli, Alen joj je ispričao kako je imao slobodnog vremena pa se našao s Renatom, što je odlično prošlo jer su pričali o tome kako su se oboje stavili na prvo mjesto kad su radili zadatak tko im je u showu najprivlačniji.

image

Ana je uzela dan za sebe

Rtl/

Ana se šalila da se odmah prebacio na drugu čim je otišla, ali Alen ju je uvjeravao da su oni prijatelji već 18 godina. "Ana nema razloga biti zabrinuta i ljubomorna", dodao je. Zašto će današnji zadaci izazvati razdor među nekim parovima - ne propustite pogledati večeras od 21.15 na RTL-u u novoj epizodi Braka na prvu.

image

Alen i Ana

Rtl/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:22