SLAVNA I VAN KUĆE

Atraktivna stanarka BB kuće već mjesecima osvaja društvene mreže seksi fotografijama

Splićanka Kristina Vukas rekla je da se za sudjelovanje u Big Brotheru odlučila se jer je željna avanture, a inače se bavi pjevanjem.

Svom sustanaru Jurici Pađenu otkrila je kako je preživjela prometnu nesreću nakon koje je čak dvije godine provela u krevetu, piše RTL.

O svojim privatnim i poslovnim pothvatima voli izvještavati fanove preko društvenih mreža i ima prilično atraktivan profil na Instagramu, a mnogi su fanovi upoznati i s njezinom pjesmom ‘Odnijela te votka’ koja na YouTubeu ima preko dva i pol milijuna pregleda.

Prije ulaska u kuću otkrila je da je najhrabrija stvar koju je napravila u životu bila ta da je otišla u Ameriku bez novaca i poznanstava, a najneugodnija ona kada je pala s balkona. Ako osvoji glavnu novčanu nagradu, Kristina će je dati jednoj od svoje dvije sestre.

Instagram / Instagram

Instagram / Instagram

Instagram / Instagram

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:30