NIJE JOJ LAKO

Bahra iz ‘Ljubav je na selu‘ otvorila dušu: ‘Nemam stalni krov nad glavom, a s djecom nisam u kontaktu‘

Zagrepčanka, naime, već dulje vremena nema osiguran stalni ‘krov nad glavom‘, a brine se i o bolesnoj prijateljici

Bahra Zahirović

 Rtl/

Bahra Zahirović proslavila se u RTL-ovu showu ‘Ljubav je na selu‘, a njezini ‘bahrizmi‘ postali su popularni na društvenim mrežama. No, sada je za Story podijelila svoju tužnu životnu situaciju.

Zagrepčanka, naime, već dulje vremena nema osiguran stalni ‘krov nad glavom‘.

"Od malih nogu me pratila situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije su mi donijele nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan. Sad mi je račun blokiran jer sam vjerovala onome kome nisam trebala. Stalno su me pratile nekakve neprilike. Seljakanje od vrata do vrata. Ovdje gdje se nalazim, to je privremeni smještaj. Ne želim kukati i tražiti socijalu. Ja sam radno sposobna. Samo bih zamolila institucije ili ljude koji bi mi mogli pomoći da to i naprave ako žele", rekla je Bahra za Story.

image

Bahra Zahirović

Rtl/

Otkrila je i da već dugi niz godina s njom živi prijateljica koja zbog zdravstvenih poteškoća ovisi o njoj.

"mam bolesnu prijateljicu koju nikad ne ostavljam. Gdje god idem, vodim nju. Mi se poznajemo od malih nogu i zajedno smo išle u školu. Ona, nažalost, više nije radno sposobna", otkriva.

S bivšim partnerom Bahra ima dvoje djece, koju rijetko viđa. Kći joj naime živi u inozemstvu, dok sin vodi vlastitu bitku s financijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:21