'MISLIM DA JE TO GOTOVO'

Big Brother kriv za raspad još jedne veze? Ines progovorila o svom dečku

 Screenshot RTL

Iako je u Igri istine rekla kako u Big Brotheru ne postoji osoba koja bi mogla biti njezin dečko, čini se da se Ines sviđa Fabio. A da neke kemije među njima zbilja ima, moglo bi se naslutiti i prema razgovoru koji je Ines vodila s Kristinom o svom dečku, piše RTL.

- Ne da se tu ništa sakriti, mislim da je ovo moje vani gotovo. Ja sam si neke stvari sa sobom raščistila da mogu funkcionirati ovdje i to je to. Bila sam spremna preuzeti rizik očito kada sam došla ovdje, pa neka ide kako ide. Neću ništa preozbiljno shvaćati, jer sve što riskiraš u životu nosi neke svoje posljedice - zaključila je Ines.

Među stanarima je već postalo normalno da komentiraju blizak odnosa Fabija, no u srijedu su njihovu prisnost uzburkale male trzavice. Ines je prvo zamjerila Fabiju jer mu je rekla da voli zadirkivati druge i spočitavati im, dok joj je on pokušao objaviti da to nije istina. Kasnije joj je bilo žao što ga je napala pa je pokušala spasiti situaciju. No tu nije bio kraj. Kasnije je uslijedila svađa, ni manje ni više, nego oko štrumfova. Dok je Fabio kuhao večeru, Ines je sjedila pored njega.

- Papa Štrumf, kad će to, zašto ti škampi već ne plivaju u loncu - pitala ga je, a učinilo joj se da Fabio nije shvatio šalu pa joj je rekao da nije on Papa Štrumf.

A onda je uslijedila Inesina izjava koja je Fabia izbacila iz takta.

- Znaš na što se referiram, to jest, ne znaš, brijem da se tada još nisi ni rodio - rekla mu je,a Fabio nije skrivao koliko ga to uvrijedilo.

- Nemojte se ponašati kao da imate 60 godina, vi od 30 i koju ćuku - poručio im je.

Iako Ines stanarima nije potvrdila da joj se Fabio sviđa, svi su primijetili da joj je zasmetalo kad je ljubomorno promatrala kako ovaj maneken grli Kristinu. Malo se svađaju, malo se mire, a što će biti do kraja showa, tek treba vidjeti.

Video ljubomorne Ines možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:10