NINA MARTINA KORBAR

Bila je u ‘Životu na vagi‘, rasturila u ‘Supertalentu‘, a sad sprema iznenađenje: ‘Vijest sam dobro čuvala‘

Ponosna sam i sretna, ali moram priznati, malo me i strah, kaže Nina Martina Korbar o prvom singlu koji uskoro objavljuje

Nina Martina Korbar

 INSTAGRAM

Natjecateljica showa "Život na vagi" koju smo gledali i u nedavno završenoj sezoni "Supertalenta", Nina Martina Korbar, uskoro će izdati prvu pjesmu, a zvat će se "Neprocjenjivo", piše Slobodna Dalmacija.

image

Nina Martina Korbar

Screenshot/INSTAGRAM
image

Nina Martina Korbar

Screenshot/INSTAGRAM

- Spremni za moj prvi singl? Zove se 'Neprocjenjivo'. Ovu vijest sam jako dobro čuvala jer sam htjela napraviti veliko iznenađenje za sve i evo, uskoro izlazi van. Pjesma koju sam napisala potaknuta svojim putem i pobjedom koju sam ostvarila spram same sebe. Ponosna sam i sretna, ali moram priznati, malo me i strah. Jako želim da se svima svidi pjesma, da se pronađete u njoj, pjevate s guštom i osjećate se moćno! - napisala je Nina Martina na Instagramu.

Podsjetimo, ona je u "Supertalentu" oduševila Martinu Tomčić, ali i druge članove žirija. Međutim, prije snimanja polufinalne emisije, zarazila se koronom i nije mogla sudjelovati na snimanju čime je automatski napustila natjecanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:04