SLALI I PORUKE

Bivša reality zvijezda Anja progovorila o prostituciji u Dubaiju: ‘Nudili su mi 100.000 € za intimne usluge...‘

Stizale su mi razne poruke, to ide ili blokiranje ili ne odgovoriš, kaže Anja Todorović koja se proslavila u ‘Zadruzi‘

Anja Todorović s partnerom

 Instagram/Anja Todorović/

Anja Todorović, bivša sudionica srpskog reality showa ‘Zadruga‘, nedavno je progovorila o nepristojnim ponudama koje dobiva od raznih muškaraca. Jedan joj je čak ponudio 100 tisuća eura za intimne usluge, prenosi Blic.

"Dobivala sam, kako ne, ja imam tako slobodnije slike, pa nije ni čudo što ljudi to pomisle. Stizale su mi razne poruke, to ide ili blokiranje ili ne odgovoriš. Bio je jedan čovjek, nemam pojma, koji mi je ponudio 100 tisuća eura da provede noć sa mnom, ja sam bila zgrožena", rekla je Anja za Republika.rs.

Osvrnula se i na prostituciju u Dubaiju.

"Nikada nisam bila u Dubaiju, planirala sam, ali zbog cijele te priče ne želim. Mislim da je bilo par osoba koje su to radile. Ja se ne slažem s tim, meni se to ne sviđa, to prodavanje svog tijela. Ja sam protiv toga", poručila je.

Anja se nedavno pohvalila i novim grudima na društvenim mrežama, a planirala je povećati i stražnjicu. Njezinom zaručniku zbog toga nije svejedno.

"Cvele je jako zadovoljan Anjinim izgledom i smatra da se tom operacijom upropastila. S druge strane, taj zahvat nije bezazlen, oporavak je dug, a uskoro bi trebala ući u reality. Anja dosta radi na sebi, svakodnevno vježba i bila bi šteta da prirodu zamijeni za plastiku, kad već nema potrebe", rekao je izvor blizak paru.

"Cvele se ljuti i kaže joj da je postala ovisna o estetskoj kirurgiji i to mu se uopće ne sviđa. Anja ga pokušava uvjeriti da će biti sretnija i ljepša, ali ako ne uspije, vidjet ćemo od čega će odustati - od zaručnika ili od g**e", dodao je izvor za srpski "Svet".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:53