SJEĆATE LI SE NJE?

Bivša stanarka ‘Big Brothera‘ sad je tiktokerica, progovorila o higijeni u kući: ‘Sve su izrežirali da bismo se svađali‘

Ana-Marija Brdek Megyery trenutno ima vlastiti brend heklanja, a također se ostvarila i kao majka

Ana-Marija Brdek Megyery

 Screenshot/tiktok/guru_treba/

Ana-Marija Brdek Megyery javnosti je poznata kao tiktokerica, ali s malih ekrana mnogi je se sjećaju kao sudionice posljednje sezone reality showa "Big Brother". Tamo je bila otvorena i zabavna, a takva je i na svom TikTok profilu, zbog čega ne čudi da se odlučila u nizu videa prisjetiti iskustava iz kuće i odgovoriti na pitanja svojih pratitelja.

U kući je Ana-Marija imala ljubavni odnos s natjecateljem Bojanom Mrđenovićem, ali ta veza nije se nastavila. Nakon showa, Ana-Marija je našla ljubav i 2021. postala majka. U vrijeme trajanja Big Brothera bila je PR menadžerica i dizajnerica, a nakon porodiljnog krenula je u svoj vlastiti biznis koji se bavi heklanjem i njezin brend se zove Vulvastik Design. Trenutno je na društvenim mrežama prate desetine tisuća ljudi, odnosno na Instagramu ima preko 7000 pratitelja, a na TikToku više od 40 tisuća.

@guru_treba Replying to @Nikolina da je bilo drugačije bilo bi preidilično ? #storytime ♬ original sound - Ana-Marija Megyery

Prisjetila se kakva je bila higijena u showu i da je produkcija bila savršena.

"Higijena u kući bila je produkcijski savršeno izmišljena. Nismo imali perilicu za rublje i sve smo morali prati na ruke. Iz tjednog budžeta smo dobili deterdžent koji smo htjeli. U tušu je bilo dovoljno tople vode da se samo dvije osobe otuširaju, ostalo je bila hladna voda, tako da se većina nas tuširala u hladnoj vodi", rekla je Megyery i dodala da je takvo što bilo izrežirano od produkcije kako bi se natjecatelji svađali. Vjeruje i kako su preko noći pojačavali grijanje.

"Svaki treći dan bih se budila s mokrom glavom", objasnila je. Prisjetila se kako je ona većinom kuhala, ali da situacije nisu bile scenirane i da nije bilo ništa namješteno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:59