PLESAČI RASTURILI

Bivši mornar šokirao sve svojom životnom pričom: ‘Već sam bio na vrhu stijene, a onda je došao taj čovjek...‘

Četiri afirmativna glasa za dalje dobila je profesionalna plesačica s diplomom Akademije kulture i umjetnosti Evgeniia Dobrynina
Nevin Augustin
 Nova Tv

U večerašnjoj emisiji posebno su se iskazali plesači, među njima jedna grupa i dvije pojedinačne točke. Samouki plesač Nevin Augustin pozornicu Supertalenta iskoristio je, osim za vedri nastup, i kako bi ispričao svoju inspirativnu životnu priču. Otkrio je kako je nakon teške ozljede na poslu izgubio sve što je dotad imao, a od namjere da si oduzme život spasio ga je, otkrio je, nepoznati čovjek.

- Radio sam kao mornar, doživio tešku ozljedu i skoro ostao paraliziran. U tim trenucima mislio sam da sam izgubio sve. Razmišljao sam o najgorem, već sam se popeo na vrh stijene i tada je došao nepoznati čovjek, zagrlio me i spasio - rekao je Nevin koji je od žirija dobio tri glasa za prolaz.

"Sada sam sigurna da vaš supertalent nije ples, nego želja za preživljavanjem", poručila je Martina Tomčić Nevinu.

Članice Plesnog kuba Lana dosad su već dvaput dogurale do polufinala Supertalenta, a ovom prilikom izvele su emotivnu koreografiju kojom su dirnule sve članove žirija. "Ovo je bilo tako emotivno i toliko lijepo", iskreno im je naglasila Maja pridruživši se ostalim članovima žirija u odluci za njihov prolaz dalje.

Četiri afirmativna glasa za dalje dobila je profesionalna plesačica s diplomom Akademije kulture i umjetnosti Evgeniia Dobrynina. Iz rodne je Rusije, kako je kazala, došla s motivacijom da okrene novi list u životu, nakon izuzetno teškog razdoblja u kojem je ostala bez članova obitelji. U svom zanimljivom nastupu na pozornici Supertalenta kombinirala je različite stilove i osvojila žiri.

image
Evgenia iz Rusije
Nova Tv

"Trenutak u nastupu koji sam najviše osjetila i za njega se uhvatila bio je klasični balet. Kad vas gledam kako se smijete, vidim nešto iza tog osmijeha", kazala joj je Martina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:28