PAR KOJI NIJE SUPER

Boris Rogoznica: ‘Sedma godina braka je krizna‘, Doris Pinčić: ‘A koja nama nije krizna?‘

Bivši supružnici bili su gosti RTL-ove zabavne emisije ‘Superpar‘ i družili se s parovima koj se natječu za titulu superpara
 Maja Bota Za Rtl

Počeo je finalni ciklus u zabavnoj emisiji „Superpar“, a naši natjecatelji polako su se razbuđivali.

- Jučer pobijedimo i završimo u kampici - govorio je Balcano Marijeti još jednom ističući kako samo Ratka i Gordon nisu spavali tu. Dolores i Anton uživali su u svom miru, a Nikolana i Marko doručkovali u sobi i pričali o tome kako ih je baš briga za „šumske“ na koje su se jučer prilično naljutili.

No Anton ne voli da stvari ostanu neraščišćene pa je otišao kod Nikolane i Marka u sobu, a kad je ponovno rekao Marku kako bi bilo fer da su ispali Ratka i Gordon - Marko više nije želio pričati o toj temi.

Dolores i Anton odlučili su malo spremiti za goste - Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu!

- Mi smo par kao i svaki drugi, sa svojim usponima i padovima. Ne mislim da smo superpar, ali se borimo - rekli su.

image
Maja Bota Za Rtl

Natjecatelji su željeli doznati više o njima i koliko su u braku, a Doris im je rekla: „Tučemo sedmu godinu.“

Kad je Boris spomenuo da je to krizna godina, Doris je komentirala: „A koja nama nije krizna!“

Nakon toga razgovarali su o tajnama uspješnog braka i zaključili da ljubav ide kroz želudac.

Za doručkom je Dolores ispitivala Balcana o njegovoj glazbi, a on je objasnio da pjeva folk i zabavnu.

- Borisa nisam imao prilike nigdje sresti, a poznajem kompletnu estradu u Hrvatskoj - rekao je Balcano za Borisa koji je otkrio da preferira rock i pop glazbu. Potom su zapjevali za ekipu u kuhinju, a Antona je zanimalo kako je imati poznatu osobu za partnera.

- Naši poslovi su takvi da smo oboje javne osobe i mi smo toga svjesni. Zajahali smo tog tigra i jašemo ga. Kada nas on pokušava srušiti, mi mu uzvraćamo udarcima, borimo se i dobro nam ide - dodao je Zadranin.

image
Maja Bota Za Rtl

- Najviše me se dojmilo to što Boris može tolerirati da se ona ljubi s drugim glumcima - zaključio je Anton.

Došao je Enis, poželio dobrodošlicu novom paru i objasnio kako će oni postavljati granicu - ako ostali parovi budu kao oni ili bolji, prošli su zadatak, ako ne - pali su.

Potom je „gostima“ pokazao stanje na tablici, rekao svima da u finalnom ciklusu dobivaju 10.000 kuna za klađenje i da zajednički, kao par, pristupaju zadacima. U današnjem se moraju vratiti u školske klupe - Enis je postavljao pitanja, a parovi su u 30 sekundi morali odgovoriti. Dolores i Anton uložili su 4000 kuna, Marijeta i Balcano 6000 kuna, Nikolana i Marko 6000 kuna te Ratka i Gordon 6000 kuna.

Sat je počeo, Enis je došao u ulozi profesora.

- Ja sam voljela školu i stvarno volim učiti - rekla je Doris, a Enis im je otkrio da će za svako točno odgovoreno pitanje dobiti jedan bod, a ukupno mogu skupiti 20.

Prvo je pitanje bilo da na određene riječi napišu dijakritičke znakove.

image
Maja Bota Za Rtl

- Ove nema veze s predškolskim, ovo je već znanje - komentirao je Marko. Najveći problem zadavala im je riječ „ćevapčići“, što su točno napisali samo Doris i Boris te Ratka i Gordon, koji su dobili po bod.

- Doris ne budi prepametna - u šali joj je rekla Nikolana. U sljedećem zadatku trebali su pravilno napisati pogrešno napisane riječi, a točno su odgovorili Doris i Boris, Nikolana i Marko te Ratka i Gordon.

Red je došao na uvećanice, a Gordon je komentirao: „Sve neka književnost, katastrofa!“

image
Maja Bota Za Rtl

Od pet zadanih riječ, neki nisu sve točno riješili, ali samo zato što su željeli nasmijati ekipu. Naime, mučila ih je uvećanica riječi „Merkur“ - Doris i Boris u šali su napisali „Merkurčić“, a Nikolana i Marko „Merkurina“.

- Vi s Hvara bacate malo na ribu - komentirao je Enis.

Sljedeće je područje bio zemljopis, a na pitanje tko s Hrvatskom ima najdužu kopnenu granicu, svi su parovi dali točan odgovor - osim Doris i Boris, koji su namjerno pogriješili kako ne bi ostalim parovima ne bi previsoko podignuli ljestvicu.

Da je Cres najveći hrvatski otok, znali su samo Doris i Boris te Anton i Dolores, a da s kopna na more puše bura, znali su svi parovi. Doris i Boris ponovno su se šalili i napisali su „buragan“, objašnjavajući kako su mislili da je riječ o trik pitanju.

image
Maja Bota Za Rtl

- Trebali smo uložiti više novca s obzirom na Doris i Boris, jednostavno se vidi na njima da ne znaju neke stvari i da će ova pobjeda biti laka - zafrkavao se Anton, a Boris je za kaznu morao u kut. Od ponuđenih odgovora trebalo je pogoditi koji nije nacionalni park i svi su odgovorili točno - Jakuševac i dobili po bod.

Red je došao na hrvatski jezik i književnost.

- Sad smo to imali - bunio se Marko, no profesor Enis mu je objasnio da je prije bio - pravopis! Bajku braće Grimm „Bremenski gradski svirači“ nisu svi znali, a potom su svi riješili zadatak iz matematike.

- Prvo se rješavaju množenje i dijeljenje pa onda zbrajanje i oduzimanje - objasnila je Nikolana. Nakon toga tražili su X, no Marijeta i Balcano nisu znali.

- Ne znam zašto sam to bubnula - branila se Marijeta koja je rekla Balcanu da zaokruži pogrešan odgovor.

image
Maja Bota Za Rtl

Doris i Boris osvojili su 15 bodova, koliko moraju imati i ostali parovi da bi prošli zadatak. Nikolana i Marko imali su 16 točnih odgovora, kao i Dolores i Anton, Marijeta i Balcano imaju 14, a Ratka i Gordon 17. Balcano se ljutio na Marijetu govoreći joj kako ona uvijek pogriješi u ključnim trenucima.

- Ispast ćeš, ali ti to ne kontaš - govorio joj je Balcano, a Ratka misli da se ljuti na sve zato što jedini nisu prošli zadatak.

- On malo-malo nekome nešto zamjera - nastavila je Ratka.

Uslijedilo je još jedno iznenađenje - stigao je Željko Pervan s tri Kineskinje i jednim Kinezom! Parovi su bili iskreno iznenađeni dok im je Pervan objašnjavao kako je unajmio njihovu kuću.

- Mislila sam da je to neki izazov - snađi se s Kinezom ili napravi dobru ponudu s Kinezom - nagađali su Dolores i Anton. Čim su se Kinezi otišli pogledati sobe, Pervan je sadašnjim ukućanima objasnio da im je uzeo 6000 eura za smještaj.

image
Maja Bota Za Rtl

- Za 2000 ćemo dati kampicu i ovdje ćemo spojiti ove kauče - za četiri ćemo se dogovoriti - predložio je Marko, no naposljetku su se dogovorili za 2000 eura.

Pervana je zanimalo koja se tu emisija snima i kad je doznao da je riječ o „Superparu“, objasnio im je svima kako to jednostavno ne postoji.

- To postoji kod Andersena, braće Grimm, Perraulta - nastavio je u istom tonu, objašnjavajući kako će sve žene u prostoriji stajati glave svoje partnere.

- Napokon muškarac u kući koji može reći ženama ono što bi trebao svaki reći. Dobili smo glasnogovornika -komentirao je Anton. Ubrzo su s Pervanu svi uskakali u pomoć jer mu se izgubio jedan Kinez!

image
Maja Bota Za Rtl

Kako će se odvijati situacija s Kinezima, hoće li se i oni priključiti natjecanju za novčanu nagradu i prestižnu titulu superpara saznat ćemo u sljedećoj emisiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:52