NIJE JOJ PRVA

Britanska starleta mogla bi u zatvor: Ide na odvikavanje nakon što je pijana i drogirana izazvala nesreću

Osim što je bila pod utjecajem opijata, ranije joj je oduzeta vozačka dozvola
Dok je izlazila iz zgrade suda, Katie se pred novinarima skrivala dekom
 Oliver Dixon/Shutterstock Editorial/Profimedia

Bivši britanski model i starleta Katie Price na sudu je priznala konzumaciju alkohola i droga prije nego što je izazvala prometnu nesreću u blizini svog doma u Sussexu.

Price (43) se dobrovoljno prijavila na odvikavanje od alkohola i droga, koje će odraditi u centru Priory, zbog čega je sud odobrio odgodu kažnjavanja na sredinu prosinca.

Osim što je bila pod utjecajem opijata, starleti je zbog ranijih prometnih prijestupa oduzeta vozačka dozvola, a automobil koji je vozila nije imao niti osiguranje.

Sutkinja Julie Hutton pustila ju je na slobodu, no upozorila ju je da u međuvremenu više ne sjeda za volan. "Osobe koje voze nakon što im oduzmemo vozačke dozvole redovito šaljemo u zatvor", rekla joj je sutkinja Hutton.

Pricein odvjetnik pokušao je na sudu opravdati njezino stanje uma trentunim nedaćama. Majka četvero djece navodno prolazi kroz teško razdoblje, a financijski problemi u svemu bi mogli biti ključni. "Trenutno prolazi kroz proces bankrota, zbog čega bi joj mogla biti oduzeta čak i kuća", kazao je na sudu odvjetnik Joe Harrington.

Dodao je i da se Price osjećala usamljeno, zbog čega je sjela u automobil i odlučila posjetiti prijateljicu koja živi u blizini. No, i kratak put bio je dovoljan da pod utjecajem opijata izazove nesreću.

Katieina obitelj preuzela je upravljanje njezinim profilom na Instagramu, na kojem su tražili privatnost i izrazili zabrinutost za njezino mentalno zdravlje.

"Danas se ostvarila naša najgora noćna mora", napisala je obitelj na društvenoj mreži i dodala da će "kao obitelj ostati uz Katie i pomoći joj da dobije svu potrebnu pomoć."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:18