TKO SU ONE?

Cijela Srbija bruji o razbijenom lancu elitne prostitucije, pale misice, zečice, reality zvijezde, trenerice...

Na popisu djevojaka navodno se našla i posljednja Miss Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović

elitna prostitucija u Srbiji

 Instagram/facebook

Cijela regija ovih dana bruji o aferi 'elitna prostitucija' koja je potresla Srbiju i u čijoj je velikoj akciji uhićeno 29 osoba u Beogradu.

Među imenima koja se spominju su i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac,fitness instruktor Nikola Anđelić, Dušica Grabović i Ana Marija Kikoš za koje srpski mediji navode da su podvodili djevojke.

Na popisu djevojaka navodno su se našle posljednja Miss Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović, Sanja Stanković, Nataša Šavija, Marija Halas, Playboyeva zečica Martina Rajić, Sofija Gačić, Dragana Zrnić, Jovana Krejović i druge.

"Slavica Tripunović uhićena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša sudionica 'Parova' i Playboyeva zečica, uhvaćene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sucu za Prekršaje i određena im je novčana kazna“, rekao je izvor za Kurir.

Jeleni Jojić na teret se stavlja to da je pronalazila mušterije i ugovarala im sastanke i viđanja s djevojkama koje su se bavile elitnom prostitucijom.

"Lisice na ruke stavljene su i prostitutkama, ali one u postupku protiv Jelene J. imaju status oštećenih, jer po zakonu one odgovaraju prekršajno i bit će saslušane kao svjedoci. Martina Rajić, za koju se sumnja da je radila za ovu madam, već je saslušana kod suca i prekršajno, novčano kažnjena", rekao je izvor Kurira, prenosi Blic.

Naplaćivale između 1000 i 1500 eura, ponekad i do 5000 eura?

Prema informacijama srpskih medija, djevojke su za nju radile i svoj rad naplaćivale između 1000 i 1500 eura za 'klasičan' i oralni seks, a za posebne želje, klijenti su morali platiti posebne cijene. Cijena za noć s djevojkom nije bila ispod 5000 eura.

"Jelena J., koja je bila zadužena za to da pronalazi klijente i kontaktira s njima, a potom im šalje djevojke, za sebe je zadržavala 40 posto zarade, a 60 posto je išlo djevojkama", otkrio je izvor.

Kako prenose srpski mediji, Slavica Tripunović, Jovana Krejović, Martina Rajić i Marija Halas bile su privedene u policijsku postaju na saslušanje, gdje su neke od njih negirale poznanstva s makroima, dok su druge priznale da se bave prostitucijom. Marija Halas i Martina Rajić priznale su da su prostitutke i da su njihovi makroi Banjac, Anđelić, Grabovićeva i Kikoševa. Slavica Tripunović Dajana je pak, kako prenose mediji, u policiji negirala da se bavi najstarijim zanatom i sebe pravdala time što je slobodna žena i ima pravo viđati se s muškarcima na zabavama.

"Martina je rekla da se skoro već cijelo desetljeće prostituira, a da je prije toga radila kao model. Rekla je da joj je Duško nalazio imućne klijente i da bi poslije pružanja intimnih usluga njemu dala 30 posto od zarade. Njezina cijena je bila 1000 eura, pa je tako Dušku od svakog klijenta davala po 300 eura, a napojnica, ako bi je dobila, pripadala je njoj. Duško je bio glavni makro, a, kako Martina kaže, u posljednje vrijeme za njega je radio i Anđelić, s obzirom na to da je Duško čuo da ga odavno prate", ispričao je izvor, prenosi Nova.rs, i dodao:

"Duško je Anđeliću dao sve fotografije djevojaka, on je pozivao klijente, kontaktirao s djevojkama i slao ih na dogovorene adrese. Martina je tvrdila da, osim nje, za Banjca rade i Slavica Tripunović, Sofija Gačić, Nataša Šavija, Dragana Zrnić, Sanja Stanković. Od klijenata uzima 800 eura, a u prosincu prošle godine od klijenta je uzela 1500 eura, dok je taj klijent Jelenu Jojić Madam častio s 2.000 eura zato što mu je nju 'sredila'. S Natašom Šavijom je u veljači ove godine bila s klijentima Crnogorcima na Zlatiboru u prestižnom hotelu. Tom prilikom Martina je uzela 700 eura, dok je Šavija zaradila 1.000 eura."

image

Martina Rajić

Screenshot Youtube

Neke priznale, neke negiraju

Još jedna djevojka koja je bila privođena zbog VIP prostitucije je Marija Halas, koja nije željela okolišati, već je jasno rekla da voli živjeti na visokoj nozi i da zbog toga naplaćuje intimne usluge.

"Marija je priznala da voli novac i bogate muškarce, te da joj zbog toga ne pada teško što s njima putuje i što prodaje tijelo da bi mogla uživati u luksuzu. Za usluge druženja bez intimnih odnosa dobivala je od 200 do 700 eura, ovisno o tome što je klijent tražio od nje. Posao su joj sređivali Banjac, Ana Marija Kikoš, Jelena Jojić, Dušica Grabović, kao i djevojka koja se lažno predstavljala kao Sofija, a zapravo se zove Marijana. Razgovore su vodili uglavnom preko WhatsAppa. Kada bi joj klijenta sredila Ana Marija, usluga bi koštala 1.000 eura, ona bi za sebe zadržala 700 ili 600, a 300 ili 400 bi dala njoj. Toliki dio novca bi za sebe zadržao i Banjac, kao i Jelena Jojić i Dušica Grabović", kaže izvor za Republika.rs, prenosi Nova.rs.

Kako smo jučer pisali, sudionice reality showa 'Zadruga' navodno su se također bavile i još uvijek se bave najstarijim zanatom na svijetu te bi zbog toga mogle biti privedene, a neke od njih čak i zadržane u pritvoru.

Policija upala u reality show

Viktorija Viki Mitrović, Aleksandra Nikolić, Marijana Zonjić, Milana Mima Šarac i Ana Spasojević navodno u vanjskom svijetu imaju veze s elitnom prostitucijom, a policija je nedavno provela akciju u kojoj je uhićen makro za kojeg su navodno radile i kod kojega su pronađeni dokazi protiv njih. Kako navodi izvor za srpsku 'Republiku', pronađen je katalog u kojemu su baš one i poruke, fotografije te sve ostalo što ih čini prijestupnicama.

"Akcija koja je provedena utjerala je strah u kosti svima nama koje smo imale bilo kakav kontakt s djevojkama iz reality showa ili s djevojkama koje su na popisu, a nemaju veze s realityjem. Ja poznajem sve njih. I sama sam bila u tom krugu ljudi. Odavno sam se povukla, ali sam ostala prijateljica sa svima njima. Čujem se redovito s makroom koji je radio sve te elitne i manje elitne. Znam da je većina djevojaka ulazila u reality da bi im porasla cijena. To su oni paćenici koji se pale na činjenicu da su kresnuli poznatu damu. Njima nije važno na koji način je poznata i je li pjevačica, starleta ili reality-dama. Prije početka realityja, odmah su počele kružiti priče da se neke od njih bave najstarijim zanatom. Pa realno, neće to početi samo od sebe. One se sve znaju, mi se sve znamo, nitko nikada nije prstom pokazao na nevinu djevojku, i da jest, brzo bi se dokazalo da nemaju veze s tim", otkrila je jedna od djevojaka koja se nekada navodno bavila elitnom prostitucijom, prenosi Blic.

"Viki je i sama rekla kako zarađuje za život. Kad su je novinari pitali tko je i čime se bavi, rekla je da ima stare 'lovatore'. Dakle, sama je sve rekla, nesvjesna da će se dogoditi baš ovaj skandal. Viki je imala lijepu cijenu, koliko znam, 500 eura za jednu večer. Nije to malo. Imala je dosta posla jer je dobra u intimnim odnosima. Njoj prijeti uhićenje jer je podvodila djevojke i imala dosta klijenata s kojima je orgijala", nastavlja neimenovana djevojka.

"Osim nje, tu je Mima Šarac, koja je opasna u poslu. Ona se prodaje za veće pare, a i ima djevojke koje rade za nju. I ona je povezana, ne bez razloga. Bila je ružna kao grob dok se nije izoperirala i postala jedna od vodećih djevojaka u poslu elitne prostitucije. I ona će pred zakon, čula sam da imaju sve dokaze kako je zakazivala poslove, kakve cijene je slala, slike i imena djevojaka, ali i makroa koji je progovorio o svemu. On je bio povezan sa sudionicama realityja i svi dokazi su bili kod njega u mobitelu i laptopu. Dakle, "utopio" ih je nesvjesno, nije ni sumnjao da će biti uhićen", tvrdi djevojka, prenosi Blic.

image

Mima Šarac

Screenshot Youtube

'Dušice, ostani jaka'

Sada je procurila i snimka pjevačice Dušice Grabović koja se nalazi u društvu Electre Elite, koja je više puta u javnosti otvoreno govorila o tome da se bavi najstarijim zanatom u Švicarskoj. Na objavljenoj snimci na Instagramu njih dvije nazdravljaju, ljube se i zanosno plešu, a Electra u jednom trenutku podiže i nogu.

image

Dušica Grabović

Instagram

"Prijateljima nikad ne okrećite leđa u muci! Drži se, Dušice, ostani jaka", poručila joj je prijateljica Electra, na što joj je Grabović odgovorila: "Hvala ti!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 00:16