VELIKO FINALE SHOWA

Dalmatinka, Meduza i Ajkula Drakula bore se za titulu najboljeg maskiranog pjevača u Hrvatskoj

Ne moći ljude zbilja gledati u oči, a udahnuti toliko života maskama zaista je nevjerojatno, rekla je finalistima Antonija Blaće

Ajkula Drakula, Meduza i Dalmatinka

 RTL

Nakon deset uzbudljivih tjedana prepunih najluđe "detektivske" igre u Hrvata, otkrivanja zvjezdanih identiteta, sjajnih vokalnih izvedbi, vrhunskih nastupa i puno smijeha, vrijeme je da tri posljednja maskirana celebrityja skinu svoje maske, no samo će jedan od njih zaraditi titulu najboljeg maskiranog pjevača u Hrvatskoj - pobjednika prve sezone RTL-ova showa "Masked Singer".

''Biti odjeven u masku, ne moći ljude zbilja gledati u oči, komunicirati s njima, udahnuti toliko života maskama zaista je nevjerojatno i čestitam vam na tome'', poručit će voditeljica Antonija Blaće finalistima koji su nestrpljivo čekali svoje nastupe.

Elegantna Dalmatinka zvonkog glasa, nježna, ali snažna Meduza ili misteriozni Ajkula Drakula? Upravo će ove tri maske u subotu navečer još jednom pokušati osvojiti srca publike tijekom čak tri kruga nastupa, ali ih i još malo zavarati novim tragovima te svojim osobnim predmetima koje će pokazati u backstageu.

I dok će neki članovi panela detektiva i dalje biti sigurni da znaju tko se skriva ispod, pa nabrajati imena od Viktorije Rađe do Dubravka Šimenca i Stipe Pletikose pa sve do Lane Jurčević i Ivane Kovač, neke će im maske čak i u finalu predstavljati nerješivu zagonetku i zadavati nove glavobolje.

''Svaka ti čast i nemamo blage veze tko si! Svaka izvedba kao da je netko drugi ispod maske. Glas je potpuno drugačiji nego što je bio prošli put'', u čudu će biti detektivi.

image
Vedran Peteh/CROPIX

A sva će tri finalista još jednom visoko podići ljestvicu tijekom svojih šaljivih, ali i emotivnih nastupa pa će pohvale i komentari oduševljenja frcati na sve strane.

''Ovo je bio po meni najzabavniji nastup otkad smo krenuli s ovim showom'', zadovoljno će ustvrditi detektivi nakon jedne izvedbe.

Uz to, voditeljica Antonija Blaće gledatelje će podsjetiti na najsmješnije i najemotivnije trenutke cijele sezone, a veliko finale bit će savršena prilika da na pozornici još jednom zapjevaju i sve ispale maske pa će tako Balthazar, Punjena Paprika, Majka Zemlja, Kiborg, Licitarsko Srce i ostatak ekipe zapaliti studio fantastičnim zajedničkim nastupom na otvaranju emisije.

Tko će uspjeti svoj identitet sakriti do samoga kraja, tko će oduševiti i izmamiti iskrene suze te koja će poznata faca ponijeti laskavu titulu pobjednika prve sezone showa "Masked Singer", ne propustite doznati u subotu navečer od 20:15 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:57