‘BRAK NA PRVU‘

Danijela nakon tri i pol tjedna s Alanom: ‘Zaslužujem medalju u ovom eksperimentu‘

Parovi iz ‘Braka na prvu‘ dobili su priliku na posljednjem spoju staviti sve karte na stol...

Danijela

 RTL

Šest parova, koji su došli do samog kraja sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu‘, dobili su priliku na posljednjem spoju staviti sve karte na stol.

Tako će Danijela i Alan ići na sushi, iako ona ne krije da joj više nije nimalo zabavno u njegovu društvu zato što ju je previše puta povrijedio. „Ti bi se možda trebao baviti dramskom umjetnošću, možda bi to bio dobar kanal za tebe“, predložila je Danijela svom partneru koji je pričao kako je prošao svašta u životu.

image

Danijela i Alan

RTL

Dok su ručali, zamolio je Danijelu da ga ‘normalno‘ gleda jer je tvrdio da ima nekoliko pogleda; osjećajan, drag, ciničan, ironičan, ljutit i seksi. „Kao da me u tim nekim pogledima zavodiš“, objasnio je i dodao kako ne razumije seksi poglede ako nemaju nikakav odnos, dok Danijela nije razumjela o čemu priča jer ga normalno gleda.

„Zaslužujem medalju u ovom eksperimentu“, rekla je, a Alan se naljutio jer je shvatio da oni nakon tri i pol tjedna koja su proveli zajedno nemaju o čemu razgovarati.

image

Tiago i Tina

RTL

Tina i Tiago bit će posebno emotivni na svom spoju jer će se prisjećati trenutaka koje su proveli zajedno u ovom eksperimentu, a Mura će organizirati iznenađenje za svog Marka. „Nadam se da će se razveseliti“, rekla je Mura koja se, baš kao i Marku, jako veseli svemu što im donosi budućnost i zahvalna mu je što je uz njega postala sretnija osoba.

image

Mura i Marko

RTL

Parovi će posljednji put ove sezone donijeti odluku o ostanku u showu ili završiti svoj ‘Brak na prvu‘, a kako će reagirati kad vide da nema Karmen i Joleta - ne propustite pogledati večeras od 21.15 na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 12:14