OSVOJILA GA DEA

Dario iz ‘Braka na prvu‘ pronašao ljubav: ‘Preselio sam s curom u Split. Malo je tužno ovdje zimi, Advent im je u banani‘

Dario Crnković u intervjuu za RTL prisjetio se sudjelovanja u ‘Braku na prvu‘ i otkrio nove životne promjene

Dario Crnković

 Screenshot/RTL

Dario Crnković poznat je javnosti po sudjelovanju u sociološkom eksperimentu „Brak na prvu“. Iako mu brak s partnericom iz showa Petrom Meštrić nije uspio, Dario je trenutno sretan u ljubavi. Naime, ovaj koktel-majstor iz Rakovice pokraj Plitvičkih jezera već neko vrijeme ima djevojku Deu s kojom se uselio u zajednički stan.

image

Petra Meštrić i Dario Crnković u ‘Brak na prvu‘

Rtl

„Ljubav teče dobro. Počeli smo živjeti skupa u Splitu. Ne mislim se vraćati u London, ali Bog zna - nikad ne reci nikad. Što se Splita tiče, sve je super, jedino je grad malo tužan zimi, a Advent im je u banani. Bolji Advent ima moja Rakovica“, rekao je Dario za RTL.

Iako se možda čini da mu „Brak na prvu“ nije pomogao u ljubavi, nije tako. Dea je Daria primijetila na televiziji, pa mu se javila na društvenim mrežama, počelo je dopisivanje, a vrlo brzo i međusobno sviđanje. Nadolazeće blagdane par planira provesti zajedno.

„Blagdane ću provesti u krugu obitelji i prijatelja - odojak, francuska salata i ostale kvalitetne stvari. Božić sam s obitelji stalno slavio skromno što se tiče poklona, ali eto, došla nam ta zapadna politika gdje se slave orašari, Djed Božićnjak, a ne Isus. Pretvorili su to u biznis. U Novoj godini želim samo zdravlja i nekih 100 tisuća eura, tek toliko da se nađe“, šali se Dario.

Otkrio je kako je i dalje u kontaktu s kandidatima iz showa.

„Ma družim se kako mi tko dođe jer svi smo na svojim stranama, ali drago mi je popiti kavu s bilo kime“, kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 02:02